3 gadget-uri auto de care are nevoie orice sofer

Gadget-urile au devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi in ziua de astazi, toti ajungand in situatia de a avea anumite “jucarioare” de care credem ca nu ne mai putem lipsi. Si poate ca asa si este, de cele mai multe ori acestea ne fac viata mai usoara. In ultimii ani au aparut pe piata si o multime de gadget-uri destinate masinilor pe care le conducem, asa ca nu este de mirare ca mai toti soferii sunt interesati de ultimele noutati din acest domeniu. Si, trebuie sa recunoastem, anumite gadget-uri de acest fel si-au dovedit utilitatea.

O masina inchiriata este echipata intotdeauna corespunzator pentru a iti oferi siguranta la drum lung. Uneori insa nu ai de ce sa eziti sa intrebi daca exista anumite echipari optionale pentru care poti opta. Inchirieri-Masini.ro este una dintre cele mai cunoscute platforme care ofera servicii de inchirieri auto ieftine in Bucuresti, in oferta lor gasindu-se o multime de masini din toate segmentele de piata.

Camera auto este primul gadget la care se poate gandi un sofer atunci cand pleaca la drum la volanul masinii sale. Pe sosele se pot intampla multe lucruri in orice clipa, iar o camera video se poate dovedi extrem de utila in anumite situatii. O filmare cu camera reprezinta o proba de necontestat in cazul unui incident pe care il ai in trafic. Filmarea te poate ajuta sa iti dovedesti nevinovatia, in acest caz putand sa iti recuperezi eventualele pagube de la asigurator. De asemenea, o camera de spate te poate ajuta sa estimezi corect distantele fata de masinile din spatele tau. Totodata, te va ajuta si atunci cand trebuie sa parchezi intr-un spatiu nu prea larg.

Un car-kit te poate salva de multe situatii neplacute, amenzile pentru vorbitul la telefon in timpul sofatului fiind foarte mari in ziua de astazi. Mai mult decat atat, daca esti prins, risti sa ramai fara permis pentru 30 de zile, ceea ce mai mult ca sigur nu iti doresti. Daca folosesti un car-kit poti sa raspunzi la telefon legal atunci cand este nevoie. Mai mult decat atat, preturile nu sunt deloc mari, iar utilizarea acestor dispozitive este extrem de usoara pentru oricine.

Inchirieri auto ieftine | masini de inchiriat Otopeni | WLC.ro

inchirieri auto ieftine

Senzorii de parcare au devenit din ce in ce mai cautati in ultimii ani, multi soferi constientizand importanta si utilitatea lor. Chiar daca te consideri un sofer cu experienta, parcarea poate fi in unele cazuri ceva mai dificila. Acesti senzori te vor ajuta din plin in acele situatii limita. In special daca te stii o persoana care nu poate estima corect distantele, senzorii de parcare se vor dovedi a fi o investitie extrem de buna pentru masina ta.

Gadget-urile pe care ti le-am prezentat iti vor fi de folos atat atunci cand conduci propria masina, cat si atunci cand esti la volanul unei masini inchiriate. In oferta de masini de inchiriat Otopeni a celor de la WLC Rent a Car vei regasi un numar considerabil de masini din toate segmentele, incepand de la modele mici de oras si pana la SUV-uri sau chiar van-uri.

Sursa foto: https://www.pexels.com