Conteaza masina la o intalnire de afaceri?

Mașina a fost și va fi în continuare un simbol al statutului social și un indicator la cat de bine o duci. Dar oare chiar conteaza în mediul de business?

 

Depinde de natura afacerii și de persoanele implicate în întâlnire. În general, dacă întâlnirea de afaceri implică discuții despre proiecte sau tranzacții financiare importante, atunci poate fi important să aveți o mașină potrivită și bine întreținută pentru a crea o impresie pozitivă asupra partenerilor de afaceri.

Chiar dacă nu ai o mașină care sa te ajute în sensul acesta, dar totuși e un deal pe care nu vrei să îl ratezi, poți foarte bine sa iti închiriezi o mașină. Serviciile de rent a car în București sau alte orașe din țară sunt vaste, iar echipa de la WLC Rent A Car îndeplinește cu succes orice dorinta sau necesitate, avand dezvoltată și partea de închirieri auto premium și acoperirea lor națională, care te va ajuta indiferent de locația întâlnirii.

 

Cu toate acestea, în multe cazuri, mașina nu este atât de importantă în cadrul unei întâlniri de afaceri, iar mai degrabă contează modul în care vă prezentați, comunicarea și abilitățile de negociere. În plus, dacă întâlnirea este într-un loc public, cum ar fi o cafenea sau un restaurant, atunci poate fi mai puțin importantă mașina și mai important modul în care vă prezentați și interacționați cu partenerii de afaceri.

 

În orice caz, este important să fiți pregătit și să acordați atenție detaliilor importante, inclusiv starea mașinii și modul în care vă prezentați și comunicați în întâlnirea de afaceri