Aplicatii auto esentiale pe care le poti folosi cand esti la volan

Aveti de gand sa mergeti intr-o calatorie cu propria masina sau cu una pe care o veti inchiria? Indiferent de tipul de autovehicul cu care veti calatori, exista cateva aplicatii pentru telefon care va pot face calatoria mai usoara, chiar daca este vorba de parcurgerea unui numar mare de kilometri.

Echipa WLC Rent a Car are o vasta experienta in serviciile de inchirieri masini din Bucuresti, insa ne preocupa si orice aspect conex care poate face experienta soferului mai placuta. In aceasta idee, recomandam utilizarea unor aplicatii extrem de utile.

Prognoza Vremii

Daca doriti sa faceti o calatorie, mai lunga sau mai scurta, este important sa cunoasteti conditiile meteorologice inainte de a pleca la drum, pentru a evita posibilele pericole pe traseu. Ca atare, aplicatiile meteo sunt foarte utile. Aveti posibilitatea de a alege dintr-un numar mare de aplicatii dedicate, dar Prognoza Vremii este cea mai cunoscuta. Este o aplicatie inca imbatabila in ceea ce priveste precizia prognozei. Datorita acestei aplicatii, puteti evita sa iesiti in timpul ploilor abundente sau atunci cand este prea multa zapada afara.

Waze si Google Maps

Exista si aplicatii mobile esentiale pentru a facilita calatoriile, in ceea ce priveste stabilirea traseului. Waze este o aplicatie gratuita la bord care ofera asistenta de navigare. Aceasta avertizeaza cu privire la tot ce se intampla in timp real pe drum: conditii de trafic, blocaje de trafic, verificari rutiere, accidente, camere radar, preturi la combustibil si chiar pericolele pe care sunt de natura sa impiedice calatoria.

Aplicatia Google Maps este, de asemenea, o aplicatie excelenta pentru bord si, in plus, oferindu-va accesul la harti pentru a va putea orienta mai bine. De asemenea, aceasta aplicatie oferita de Google poate fi utilizata gratuit.

Redescopera Romania

Nu vi s-a intamplat niciodata sa plecati intr-o calatorie de relaxare fara sa stabiliti cu exactitate locurile pe care sa le vizitati? Indiferent de raspuns, cu aceasta aplicatie puteti fi siguri ca nu veti scapa nimic din ce merita vizitat pe traseu. Aplicatia a carei finantare a fost facuta de Petrom, va ajuta sa redescoperiti Romania, prin faptul ca faciliteaza organizarea listelor cu orase, obiective si atractii turistice romanesti, si ofera multe ale informatii utile despre acestea.

Inchirieri masini din Bucuresti | WLC Rent a Car | WLC.ro

inchirieri masini din Bucuresti

Tpark

O alta aplicatie foarte utila pe care noi, cei de la WLC.ro, o recomandam ori de cate ori avem ocazia, TPark rezerva locuri de parcare cu plata. Nu este o noutate pentru voi ca parcarea masinii intr-unul dintre orasele mari din Romania necesita nervi de otel. De cate ori nu v-ati invartit intr-un cerc al neputintei pana ati gasit un loc de parcare?

TPark este o aplicatie smart cu ajutorul careia va puteti rezerva parcare cu plata intr-un alt oras, inainte sa plecati in calatorie. Tariful pentru parcare se plateste prin telefon.

Car Camera

Aceasta este o aplicatie pe care o puteti utiliza si in afara Romaniei, cu ajutorul careia sa stiti ce traseu ati parcurs si viteza la care masina se deplaseaza in timpul inregistrarii.

Cu ajutorul acestor aplicatii cu siguranta calatoria va fi mai usoara si te vor ajuta sa te bucuri mai mult de placerea condusului.

Sursa foto: https://pixabay.com