Cinci obiective turistice din Romania de vizitat primavara

Una dintre principalele intrebari pe care ti le pui inainte de vacanta de Pasti si de 1 Mai este unde sa iti petreci anul acesta zilele libere impreuna cu prietenii si cu familia. Daca celebrul gratar nu te mai incanta si o vizita pe litoral nu mai pare o escapada atat de wow, poti alege sa vizitezi alte locuri, putin spus interesante.

Presupunand ca autovehiculul pe care il detii nu face fata conditiilor de drum, inchiriaza o masina si te vei bucura de o experinta foarte placuta! Te intrebi care sunt principalele atractii turisice de pe meleagurile noastre? Noi ti le recomandam pe urmatoarele:

Primavara, este o adevarata splendoare sa vizitezi Delta Dunarii

Sunt foarte multe persoane care isi fac concediul in aceasta zona pentru frumusetile naturii pe care le pot admira acum. Pescarii sunt mai putin favorizati, deoarece primavara este perioada de prohibitie pe Dunare, insa asta nu inseamna ca nu pot manca preparate din peste delicioase. Primavara, in Delta infloresc nuferii, se intorc pasarile, care isi depun oua, caii alearga in salbaticie, iar turistii vor fi surprinsi de acest spectacol al naturii. In plus, un concediu de primavara in Delta nici nu costa atat de mult.

Cascada Cailor, Muntii Rodnei

Cei care inchiriaza o masina 4x 4 sau suficient de puternica pentru a face fata conditiilor de mers pe munte, pot alege sa viziteze statiunea Borsa, loc in care apele pe care zapada si ploile le aduna intr-un spectacol glaciar, se rasfrang peste Podul Cailor. In plus, zona este extrem de frumoasa, iar statiunea Borsa infloreste in perioada primaverii.

Lacul Sfanta Ana

Singurul lac vulcanic din Europa Centrala aflat la 1000 de metri altitudine este cel mai vizitat de turisti primavara si vara. Aici turistii nu numai ca pot admira frumusetile naturii, ci pot sa se bucure de o plimbare cu barca si de o plimbare prin intregul tinut cu o vegetatie unica.

Inchiriaza o masina | masina inchiriata | WLC.ro

inchiriaza o masina

Cascada Bigar, Caras Severin

Daca esti pasionat de aventura si ai vazut la TV sau pe diferite site-uri imagini cu minunata cascada Bigar care te-au convins sa o vezi si cu ochii tai, atunci trebuie sa te cazezi in zona si sa te bucuri de minunea realizata de Creator. Aceasta este situata pe locul intai in topurile internationale ale cascadelor unice in lume.

Cazanele Dunarii, Dubova, Mehedinti

Un alt loc pe care il poti vizita cu o masina inchiriata. Drumul lung merita tot efortul pentru ca linistea locului, frumusetea Dunarii si a imprejurimilor, reprezinta motive suficient de intemeiate pentru a vizita acest loc minunat.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/car-wheels-vehicle-auto-automobile-2189891/