Clio in oras? DA!

 Nu poate fi doar o intamplare faptul ca Renault Clio a fost si este cea mai vanduta masina frantuzeasca inca din 1990, nu?

 

Pe segmentul de clasa mica, Clio, impreuna cu Polo, sunt lideri in Romania, vanzarile crescand de la o generatie la urmatoarea.

 

Stim ca va intrebati de ce, si noi suntem aici sa va raspundem.

 

Ce ne place cel mai mult la Clio este versatilitatea lui. Da, este o masina relativ mica, pe care o vei folosi pentru a te deplasa cu usurinta in oras. Insa asta nu inseamna ca nu te poti bucura si de comfort la un nivel inalt, respectiv de suficient spatiu de depozitare, si de ce nu, si de ultimele tehnologii disponibile.

 

Poate ca versiunile anterioare de Clio pareau putin timide, insa modelele noi au venit cu un design neasteptat, un look putin mai agresiv si placut ochiului.

 

Schimbarile pe care Renault le-a adus interiorului au reusit sa sporeasca atat comfortul cat si practicalitatea masinii. 

 

Materialele folosite in cabina au devenit mai moi, iar felul in care butoanele au fost pozitionate au facilitat actionarea lor in timpul condsului, in asa fel incat soferul sa nu fie nevoit sa isi ia ochii de la drum.

 

Cu spatiu suficient pentru 4 adulti si un copil, Clio este o alegere potrivita pentru o familie, chiar si portbagajul oferind suficient spatiu pentru a depozita 4 bagaje de dimensiuni mici si medii.

 

Si pentru ca vorbim de oras, stim deja ca vorbim despre strazi inguste, viraje, si locuri de parcare din ce in ce mai greu de gasit. Datorita dimensiunilor reduse, Clio este usor de parcat. Iar pentru ca directia este usoara, vei vedea cat de simplu este sa te strecori in locurile inghesuite.

 

Unde mai pui ca un Clio nu iti baga mana in buzunar atunci cand vorbim de combustibil, pentru ca are un consum redus.

 

Suntem convinsi ca ai pus ochii pe Clio, tocmai pentru ca citesti acest randuri. Asadar, ce mai astepti? Intra pe linkul urmator si inchiriaza Clio chiar astazi: https://wlc.ro/rent/renault-clio