Destinatii europene uimitoare pentru a petrece Craciunul

Craciunul este sarbatoarea familiei si multi romani aleg sa o petreaca acasa, in cel mai autentic mod posibil. Cu toate acestea, unii oameni prefera sa calatoreasca pentru a gusta din frumusetea si magia sarbatorilor de iarna si in alte tari, nu doar in Romania. Iata cateva dintre cele mai frumoase destinatii pentru a pretrece Craciunul, lista elaborata de echipa WLC, companie ce ofera masini de inchiriat in Bucuresti!

Finlanda este una dintre tarile Europei cu peisaje autentice, cu adevarat uluitoare. Multi turisti incep cu Helsinki, capitala, insa pot fi explorate si tinuturi mai indepartate. Lacurile acopera aproximativ o treime din suprafata tarii, iar peisajele acestora impreuna cu padurile, sunt absolut uimitoare. Unele lacuri se transforma in patinoare, ceea ce permite turistilor sa aiba o adevarata experienta nordica.

Parisul este fermecator in orice anotimp, dar comorile sale arhitecturale, buticurile cochete si bistrourile primitoare sunt cu atat mai tentante in perioada Craciunului. Pentru familiile cu copii, poate ca cel mai atractiv loc este Disneyland. Parada de Craciun de la Disney este o procesiune magica cu toate personajele pregatite de sarbatoare.

Una dintre cele mai mari atractii ale Londrei este parcul Winter Wonderland, desfasurat la Hyde Park incepand cu luna noiembrie. Adulti si copii sunt absolut absorbiti de magia care se dezlantuie in aceasta locatie seara de seara sub milioane de beculete colorate si activitati care mai de care mai atractive.

Masini de inchiriat din Otopeni | masini de inchiriat in Bucuresti | wlc.ro

masini de inchiriat din Otopeni

Pe masura ce se apropie sarbatorile, Berlinul si targurile sale de Craciun sunt tot mai cautate. Nu exista un alt loc in care sa simtiti mai bine spiritul de sarbatoare decat in aceste locuri indraznete, traditionale si pitoresti. Astfel de locuri sunt fabuloase pentru familii, dar si pentru cei care calatoresc singuri. In fiecare zi exista un cor care canta pentru o atmosfera placuta, se joaca piese de teatru, exista standuri cu produse artizanale si mancare delicioasa la fiecare pas.

Exista si in Romania locuri absolut uimitoare mai ales in timpul iernii, insa daca preferati sa plecati peste hotare, faceti acest lucru. Daca plecati mai devreme si urmeaza sa va intoarceti pentru a petrece sarbatorile acasa, atunci poate v-ar fi de folos sa stiti ca exista masini de inchiriat din Otopeni, cu ajutorul carora veti ajunge rapid la destinatie fara sa trebuiasca sa va pliati pe orarul mijloacelor de transport in comun! Pe site-ul Inchirieri-masini.ro gasiti toate detaliile de care aveti nevoie pentru a va alege masina preferata pentru sarbatori.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/santa-hat-snow-frost-car-washer-3825103/