Loganul, masina de buget cu multe calitati

Da, o stim, o vedem inevitabil in fiecare zi in trafic. Si asta nu inseamna decat ca are niste calitati pe care multi oameni si le doresc si le exploateaza la maxim.

 

Dacia Logan este un sedan de familie, dar si o masina potrivita persoanelor cu un buget mai redus. Buget redus nu inseamna rabat de la calitate in acest caz, pentru ca Loganul iti ofera comfort, practicalitate, spatiu, fiabilitate si consum redus.

 

Dacia Logan poate fi folosita cu usurinta in oras, dar nu se da in laturi nici la capitolul vacante pe meleaguri indepartate.

 

Fie ca esti la volanul ei sau esti pasager, ai suficient spatiu incat sa te simti comfortabil. Loganul poate oferi spatiu pentru 5 persoane, preferabil 4 adulti si un copil pentru a te bucura de drumuri lungi.

 

Masinile Dacia Logan pe care noi le avem in flota sunt dotate cu majoritatea optiunilor existente pentru gama.

 

 Iti poti conecta telefonul cu usurinta la sistemul masinii pentru a vorbi linistit la telefon, poti asculta muzica pe care ti-o doresti, iar pasagerii din spate beneficiaza de o priza de 12V, in asa fel incat sa stea linistiti ca vor avea telefonul complet incarcat si pregatit pentru poze atunci cand ajungeti la destinatie.

 

Portabagajul ofera spatiu suficient pentru bagajele tuturor, si nu numai spatiu, cat si forma portbagajului ajuta foarte mult.

 

In Logan, in afara de faptul ca te vei simti bine, vei fi si relaxat, stiind ca este dotat cu cele mai noi sisteme de siguranta active si pasive, precum airbag-urile fonrtale, sistemele de asistenta la condus si pilotul automat cu limitator de viteza.

 

Sigur, este important cum te simti cand conduci o masina, dar este important si aspectul exterior, oricat de bine sta o masina din tote celelalte puncte de vedere. Iar aici Loganul nu are cum sa dezamageasca. Noul lui design este cat se poate de atractiv si placut ochiului.

 

Cat despre consum, chiar nu ai de ce sa iti faci griji. Practic, Loganul te ajuta sa faci economie.

 

Noi stim ca Loganul te va satisface pe deplin, dar nu mai bine simti asta pe pielea ta? Intra aici si inchiriaza noul logan: https://wlc.ro/rent/dacia-logan