Versatilitate cat cuprinde - Ibiza ST

Denumirea de Ibiza ne este familiara de multi ani, insa ST a aparut din nevoia producatorului de a satisface cat mai multe nevoi ale consumatorilor.

 

Desigur, diferenta dintre o Ibiza hatchback si ST este data tocmai de spatiul de depozitare generos pe care varianta estate il ofera. 

 

Ibiza este o masina cu care te poti descurca usor atat in oras, cat si la drumuri lungi. 

 

Design-ul atractiv ales pentru exteriorul Ibizei iti da senzatia ca vei conduce o masina care face parte dintr-o clasa superioara, insa nici interiorul nu dezamageste. Cabina este dotata cu functii utile atat soferului cat si pasagerului, sub forma unui design simplist si functional.

 

In Ibiza vei avea parte de o pozitie comfortabila la volan, insa atat prietenii cat si familia ta vor fi relaxati chiar si dupa un drum lung.

 

Portbagajul este marele avantaj al Ibizei, nu numai dimensiunea sa, ci si pozitionarea joasa, in asa fel incat sa nu fie nevoie sa ridici bagajele grele prea sus. 

 

Daca spatiul standard pe care ti-l ofera portbagajul nu este suficient in cazul in care vrei sa transporti obiecte mai lungi, bancheta din spate poate fi rabatata, astfel capacitatea de stocare imbunatatindu-se semnificativ.

 

Sa nu uitam de consum, pentru ca este important de mentionat ca Ibiza ST nu iti va face gaura in buget!  Desi nu consuma mult, Ibiza este o masina fasneata, pe care te poti baza atunci cand consideri ca este momentul sa faci o depasire.

 

In oras, Ibiza este foarte usor de manevrat, tocmai datorita directiei asistate, asa ca drumurile inguste si virajele vor fi o joaca pentru tine cat timp te vei afla la volanul ei.

 

Te invitam sa simti si tu ceea ce noi am putut sa descriem doar prin cuvinte, iar tu poti face acest lucru accesandul link-ul: https://wlc.ro/rent/seat-ibiza-st