1 ore
0 ore
whatsapp viber digi
Rezerva prin telefon! Suna la +4 0762 135 800
Echipa noastra este aici sa va ajute 24/24 indiferent de problema

Servicii de Transfer

Pentru excursii sau calatorii de afaceri alegeti serviciile de transport persoane cu sofer pentru a scapa de stresul condusului in oras. Soferii nostri experimentati sunt familiarizati cu traficul si traseele din oras. Astfel veti castiga timp pretios si va veti putea bucura in liniste de calatorie, admira peisajul sau lucra de pe bancheta din spate a masinii. Fie ca ai nevoie de trasfer aeroport spre si de la Aeoportul Otopeni sau Aeroportul Baneasa catre orice locatie, transfer intre doua sau mai multe locatii din Bucuresti, transfer intre localitati in Romania sau tururi private ale obiectivelor turistice autohtone, www.Inchirieri-Masini.ro va pune la dispozitie toate tipurile de transfer pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

class="row mt20">

Mai jos aveti prezentate serviciile noastre de transfer:

Transfer Aeroport

www.Inchirieri-Masini.ro ofera servicii sigure, rapide si eficiente de Transfer Aeroport spre si din Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti - Otopeni si Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu catre orice destinatie fie ea din Bucuresti sau orice alt oras. Transferul de la si din Aeroport catre destinatia dumneavoastra se va face cu promptitudine, intr-o maniera placuta. Poti opta pentru transfer individual sau de grup de pana la 8 persoane. Scapa de stresul si bataile de cap ale condusului prin traficul aglomerat! 

Transfer in Bucuresti

Pentru intalnirile business sau amicale in interiorul Bucurestiului inchiriaza o masina cu sofer si bucura-te de confortul, eficienta si siguranta serviciilor noastre. Deplasarile in Capitala pot fi stresante datorita traficului supra-aglomerat si complexitatii sistemului de strazi. Scapa acum de nervii intinsi la maxim si timpul pierdut! Soferii nostri profesionisti au experienta necesara ca tu sa ajungi in timp scurt acolo unde ai nevoie!

Transfer in Romania

Daca doriti transferul din Bucuresti catre alt oras din Romania sau doriti transferul intre oricare 2 localitati atunci serviciul www.Inchirieri-Masini.ro Transfer in Romania este ceea ce cautati! Va ounem la dispozitie masina care vi se potriveste alaturi de un sofer experimentat care va raspunde intocmai cerintelor dumneavoastra. Optand pentru Transfer in Romania beneficiati de o calatorie relaxanta si sigura catre destinatia dorita. Rezervarea este disponibila on-line cu un singur click sau apeland la unul din numerele noastre de telefon. Alegeti ruta iar noi ne vom ocupa de restul!

De ce noi?

class="col-lg-4">  class="col-lg-4">

whatsapp viber digi
Rezerva prin telefon! Suna la +4 0762 135 800
Echipa noastra este aici sa va ajute 24/24 indiferent de problema