Inchiriere masina electrica

1 ore
0 ore
Tesla Model Y
oferta tesla model y https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 80.00 EUR
Tesla Model 3
oferta tesla model 3 https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 57.00 EUR
Km nelimitati
Livrari direct la aeroport
Masini noi
Fara taxe suplimentare ascunse
Explorați viitorul mobilității cu serviciile noastre de închiriere masina electrica. La WLC RENT, oferim o varietate de masini electrice de inchiriat, perfecte pentru cei eco-conștienți.

Masini electrice de inchiriat

Flota noastră de închiriere masini electrice este compusă din cele mai noi și performante modele, de la toata gama tesla: Model 3, Model Y, Model S, Model X, Pana la celebrul Renault E-Tech, garantând că fiecare călătorie este nu doar eco-friendly, dar și plăcută. Fie că sunteți în căutarea unei masina electrica de inchiriat pentru o călătorie de afaceri, o escapadă urbană sau pentru nevoi personale, avem opțiunile perfecte pentru a vă satisface toate cerințele, de la 200 la 1020HP, de la autonomie de 300 la aproape 700 de km:)

Inchirieri masini electrice

Cu serviciul nostru de închiriere auto electrice, puteți experimenta ultimele inovații în tehnologia auto. Mașinile electrice oferă o conducere silențioasă, fără vibrații și cu emisii zero, ceea ce le face ideale pentru mediul urban și nu numai. În plus, cu autonomia crescută și timpurile de încărcare reduse ale modelelor actuale, preocupările legate de distanță și reîncărcare devin un lucru al trecutului.

 

inchirieri auto bucuresti, inchiriere auto bucuresti, rent a car bucuresti, inchiriere masina bucuresti, inchirieri masini bucuresti
Detinem o gama variata de masini
ALEGE MODELUL CARE TI SE POTRIVESTE

Inchirieri auto Non-Stop in

WLC Rent a Car

Optând pentru închiriere masina electrica de la WLC RENT, beneficiați de flexibilitatea de a alege exact modelul care se potrivește stilului și necesităților dvs. De la hatchback-uri compacte, perfecte pentru oraș, la SUV-uri spațioase și sedane elegante, gama noastră de masini electrice de inchiriat este proiectată pentru a oferi performanță, confort și, cel mai important, un impact minim asupra mediului.

În plus, echipa noastră dedicată este aici pentru a vă asigura o experiență de închiriere fără probleme. De la procesul simplu de rezervare până la asistența pe durata închirierii, ne străduim să oferim un serviciu de închiriecere auto electrice care depășește așteptările. Suntem dedicați să vă oferim nu doar o mașină, ci o experiență completă, care să sublinieze angajamentul nostru față de calitate și sustenabilitate.

La WLC RENT, înțelegem că tranziția către vehicule electrice este mai mult decât o tendință; este o mișcare către un viitor mai curat și mai verde. Prin serviciile noastre de închiriere masini electrice, suntem încântați să fim partenerii dvs. în această călătorie. Fie că sunteți un entuziast al tehnologiei, un susținător al mediului sau pur și simplu doriți să experimentați plăcerea de a conduce un vehicul electric, vă așteptăm să descoperiți cu noi mobilitatea viitorului.

Citeste mai mult

Alegând închiriere masini electrice, beneficiați de o experiență de condus silențioasă, eficientă și fără emisii. Fie că aveți nevoie de o masina electrica de inchiriat pentru o zi sau pentru o perioadă mai lungă, flota noastră modernă este pregătită să vă îndeplinească cerințele. Alegeți închiriere auto electrice pentru un stil de viață sustenabil și o călătorie confortabilă.

Suntem mândri că suntem evaluați „Excelent” pe Trustpilot.
Ce spun clientii despre serviciul Rent a Car
Sincer sa fiu aceasta companie cred ca e cu mult peste cele cu prestigiu. Eu colaborez cu ei de mai bine de 3 ani și sunt foarte mulțumit, o singura data mi sa întâmplat sa nu îmi aducă mașina rezervata, dar agentul a fost foarte drăguț în explicarea situației și a venit cu o mașină mult mai buna. A, să nu uit am observat ca pt clienții care au mai închiriat de la ei, îți oferă și o reducere ceia ce e foarte bine țineți-o tot asa din punctul meu de vedere sunteți cei mai buni. 👍👍👍
Robert Wilkinson
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
A very good choice, with no hidden costs, friendly staff. I think they have the best prices
Mario Mitran
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
En mi caso se portaron muy bien y no tuve que esperar para recoger el coche ni para entregar. Me entregaron el coche en perfecto estado y muy limpio y el personal muy amable y educado. Muy profesional. Yo estoy contento con el servicio que ofrecen.
Mihaita Brosteanu
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
Found the car rental company by chance via Google and I couldn't be more pleased with the services offered. Considering I was travelling within 24 hours they were able to provide a car for me very last minute. Staff was very friendly and professional and all for a bargain. Thank you very much again and hoping to rent from you again in the very near future!
Melinda Morris
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
Am închiriat de două ori de la ei, sunt buni, jos pălăria. Ultima oară am fost plecat in afara țări cu mașina și a fost super ok. Recomand cu încredere.
Cezar Bucur
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti

Destinatii populare de inchiriere masini

Intrebari frecvente si raspunsuri

In cazul in care nu primiti email-ul de confirmare, va rugam sa ne contactati telefonic la +40 762 135 800, serviciu disponibil non-stop, sau via e-mail.

Este necesar doar un telefon la numarul +4 0762 135 800, call center-ul nostru este non-stop.

Pentru a inchiria un autoturism de la WLC aveti nevoie de doua documente de identificare: actul de identitate CI/BI sau pasaportul si permisul de conducere. Copiile sau fotografiile documentelor se vor trimite via e-mail, in vederea validarii eligibilitatii soferului si de asemenea se vor prezenta in original agentului WLC in momentul livrarii autoturismului. 

Daca intampinati orice problema tehnica/mecanica a autoturismul sau ati fost implicat intr-un accident va rugam sa ne contactati imediat telefonic la numarul +40762135800. In cazul in care aveti un accident ce implica raniri de persoane este necesar sa notificati si Organele de Politie. Recomandarea noastra este sa va pastrati calmul pe parcursul desfasurarii actiunilor de solutionarea a situatiei intampinate, va garantam ca echipa noastra va fi alaturi de dumneavoastra.

Autoturismul se poate livra si returna in punctele de lucru WLC din orasul in care ati facut solicitarea sau se poate livra la orice adresa indicate de dumneavoastra, pe teritoriul Romaniei. Pentru livrarea sau returnarea in alta locatie in afara de locatiile WLC, se va percepe o taxa extra care se va comunica in momentul efectuarii rezervarii autoturismului. 

Pentru a extinde sau diminua perioada de inchirere a autoturismului va rugam sa ne comunicati telefonic la +40762135800, serviciu disponibil non-stop, sau via e-mail, pentru a ne comunica noua perioada contractuala cu cel puțin 24 de ore anterior expirarii perioadei de inchiriere agreata initial.

Pentru a anula o rezervare trebuie sa ne contactati telefonic la +40762135800, serviciu disponibil non-stop, sau via e-mail.

Pretul afisat este pretul final pe care il veti plati si include numar nelimtat de kilometri, cat timp perioada dumneavoastra nu este mai mica de 3 zile, asigurari, taxa de drum, asistenta rutiera gratuita pe teritoriul Romaniei, serviciu dedicat Suport Clienti cu program non-stop online si telefonic.

Aveti posibilitatea sa optati pentru doi soferi aditionali, gratuit. O sa fie necesar doar sa ne furnizati documentele de identitate CI/BI sau pasaport si permisul de conducere, tuturor soferilor care vor conduce autoturismul inchiriat.

O zi de inchiriere este cuantificata in 24 de ore. Pentru intarzierea returnarii autoturismului cu doua ore nu se percepe nicio taxa suplimentara insa pentru intarzierea cu patru ore sau mai mult se va taxa o zi in plus de inchiriere, conform tarifului contractual agreat.

Puteti circula atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul Uniunii Europene. Va rugam doar sa aveti in vedere ca pentru iesirea din tara cu autoturismul inchiriat este necesar sa aveti acordul WLC in scris, respectiv procura si asigurarile necesare, si sa ne anuntati cu minim 5 zile lucratoare inainte de iesirea din tara.

 

Depozitul de securitate este o garantie in bani perceputa pentru autoturismul inchiriat. Acesta poate varia intre 200 Euro si 1500 Euro, in functie de modelul inchiriat. Garantia se blocheaza pe cardul dumneavoastra in momentul livrarii autoturismului si se deblocheaza la sfarsitul perioadei de inchiriere. Depozitul de securitate se retine partial sau total doar in cazul in care ati fost implicat intr-un accident si avarierea autoturismului se datoreaza din cauze proprii.