Inchirieri auto Otopeni

1 ore
0 ore
BMW Seria 5
oferta bmw seria 5 https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 72.00 EUR
Toyota RAV 4
oferta toyota rav 4 https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 65.00 EUR
Mercedes-Benz GLE
oferta mercedes-benz gle https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 129.00 EUR
Ford Kuga Plug-in Hybrid
oferta ford kuga plug-in hybrid https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 62.00 EUR
Ford Focus
oferta ford focus https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 30.00 EUR
Tesla Model Y
oferta tesla model y https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 84.00 EUR
BMW X5 M 2018
oferta bmw x5  m 2018 https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 86.00 EUR
Mercedes Vito Automatic
oferta mercedes vito automatic https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 100.00 EUR
Ford Transit
oferta ford transit https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 73.00 EUR
Volkswagen Passat
oferta volkswagen passat https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 45.00 EUR
Volkswagen Touareg
oferta volkswagen touareg https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 94.00 EUR
Dacia Logan
oferta dacia logan https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 28.00 EUR
Ford Ecosport
oferta ford ecosport https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 34.00 EUR
Dacia Lodgy Stepway
oferta dacia lodgy stepway https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 46.00 EUR
Dacia Jogger
oferta dacia jogger https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 50.00 EUR
Toyota Proace
oferta toyota proace https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 83.00 EUR
Skoda Octavia
oferta skoda octavia https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 43.00 EUR
Ford Fiesta Hybrid
oferta ford fiesta hybrid https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 30.00 EUR
Ford Tourneo Custom
oferta ford tourneo custom https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 100.00 EUR
Tesla Model 3
oferta tesla model 3 https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 61.00 EUR
Volkswagen Golf
oferta volkswagen golf https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro https://wlc.ro - Inchirieri auto - wlc.ro
pe zi de la 42.00 EUR
Km nelimitati
Livrari direct la aeroport
Masini noi
Fara taxe suplimentare ascunse
INCHIRIERI AUTO DIRENT IN AEROPORT OTOPENI CHIAR SI FARA GARANTIE, NON STOP, IN CELE MAI OPTIME CONDITII. TARIFE CORECTE SI TRANSPARENTE, INCHIRIEM FARA LIMITA DE KILOMETRI, PUNCTUALITATE GARANTATA!

Rent a car Aeroport Otopeni

Oferim serviciul de inchirieri auto Otopeni in regim Non Stop, pentru cele mai apreciate modele de masini. Toate masinile disponibile in flota noastra sunt conforme cu normele in vigoare, au inspectia tehnica la zi, toate reviziile si toate taxele platite. Astfel, daca ai nevoie de inchiriere masina aeroport Otopeni, ne poti contacta telefonic sau folosind adresa de e-mail. Suntem disponibili 24/7 si ne ocupam in cel mai scurt timp de livrarea masinii in aeroportul Otopeni. 

Inchirieri auto Otopeni Fara Garantie

SERVICIUL DE INCHIRIERI MASINI POTRIVIT NEVOILOR TALE!

Wlc Rent a car este o companie ce ofera servicii de inchirieri masini, inclusiv in aeroportul Otopeni. Principalul nostru obiectiv este de a oferi clientilor nostri cele mai bune conditii. Preturile sunt accesibile si comunicate in mod transparent. Poti solicita inchirierea unei masini in aeroportul Otopeni cu proceduri si formalitati minime, fara limita de kilometri. Transportul autoturismului se poate realiza direct la aeroportul Otopeni pentru ca tu sa poti prelua si preda masina cu usurinta in parcarea aeroportului Otopeni.

Detinem o gama variata de masini. Alege modelul care ti se potriveste si inchiriaza autoturismul dorit in Bucuresti, direct din aeroportul Otopeni.

inchirieri auto bucuresti, inchiriere auto bucuresti, rent a car bucuresti, inchiriere masina bucuresti, inchirieri masini bucuresti
Detinem o gama variata de masini
ALEGE MODELUL CARE TI SE POTRIVESTE

Inchirieri auto Non-Stop in Otopeni

WLC Rent a Car

 

 

Inchirieri auto Otopeni - alege o masina de inchiriat in Otopeni pentru rapiditate si confort in deplasare

Daca urmeaza sa ajungi in aeroportul Henri Coanda pentru o vacanta sau calatoresti in interes de serviciu si ai nevoie de un mijloc de deplasare, cu siguranta merita sa optezi pentru inchirieri de masini in Otopeni. Iti oferim servicii moderne de inchirieri auto pe aeroportul Otopeni la preturi accesibile. Cu ajutorul companiei WLC beneficiezi de inchirieri auto in aeroportul Otopeni pentru a calatori in siguranta acolo unde iti doresti. Cu noi, esti sigur ca ai inchiriat o masina la un tarif avantajos!

Iti oferim servicii de inchirieri de masina in Otopeni bazate pe o flota auto formata din peste 40 de modele de autoturisme. Gasesti astfel vehiculul pe care ti-l doresti, in variante premium si economice. Poti opta pentru o masina de inchiriat in Bucuresti Otopeni automata sau manuala, deoarece versatilitatea autoturismelor WLC de la rent a car Otopeni aeroport este garantata!

Rent a car Otopeni - servicii complete la preturi excelente

Serviciul nostru de inchiriere auto din aeroportul din Bucuresti include kilometri nelimitati, autoturisme curate si verificate tehnic, asistenta rutiera 24/7 si program non stop pentru predari si preluari. Apeleaza la inchirieri de masini in Bucuresti Otopeni pentru mai multa mobilitate si confort! In functie de preferinte, ai posibilitatea de a opta si pentru varianta de inchiriere auto la aeroportul din Otopeni cu sofer.

Serviciul nostru de inchirieri de masini din aeroportul din Bucuresti este unul deosebit de apreciat. Insa, pe langa o gama variata de masini de inchiriat in Otopeni, iti oferim si servicii de transfer la aeroport, pe care le poti programa din site. WLC.ro pune la dispozitia calatorilor si servicii de inchirieri auto Craiova, rent a car Brasov sau posibilitati de inchirieri auto pe termen lung. Alege oferta noastra de inchirieri de masini la Otopeni, in aeroport, pentru a te bucura de avantajele unui rent a car din Bucuresti serios: siguranta, eficienta si preturi excelente!

Daca te afli in aeroportul Otopeni pentru o vacanta sau in interes de serviciu, iti punem la dispozitie serviciul de inchirieri masini Otopeni direct din aeroport, cu sau fara sofer.

Pe langa inchirieri auto aeroport Otopeni, oferim si parcare aeroport Otopeni pentru ca tu sa te bucuri de confort, fara sa fii deranjat de imposibilitatea gasirii unui loc de parcare. Acest serviciu este special gandit pentru a asigura transportul rapid si confortabil de la aeroport la hotel sau la o destinatie aflata in Bucuresti. Mai mult decat atat, ai ocazia de a benefecia de serviciul de inchirieri auto Otopeni ieftine. 

Pentru a beneficia de serviciul inchiriere auto aeroport Otopeni, trebuie sa apesi pe meniul servicii, unde regasesti procedura si tarifele pentru transfer de la aeroport. De asemenea, poti simula o ruta sau rezerva un transfer prin intermediul butonului ” Rezerva”, din dreptul serviciului de transfer de la aeroport. Dupa ce ai introdus toate datele de care ai nevoie, apasa butonul ” Calculeaza”. Dupa acest pas, poti vizualiza distanta pana la destinatia aleasa, pretul, tipul autoturismului, dar si timpul necesar parcurgerii distantei. Daca toate detaliile sunt multumitoare, poti apasa cu incredere butonul ”Rezerva”. In final, vei primi un e-mail care contine un fisier in care poti consulta toate detaliile cu privire la rezervarea facuta. Eficienta, rapiditate, confort si siguranta! Totul cu ajutorul companiei WLC Rent a car.

Citeste mai mult
De ce sa colaborezi cu WLC pentru serviciul de inchirieri auto aeroport Otopeni?

WLC este una dintre cele mai de incredere companii de inchirieri autoturisme din Romania. Notorietatea de care se bucura in prezent are la baza o serie clara de principii si multi ani de experienta in domeniu. Ne bucuram ca am reusit de-a lungul timpului sa formam o echipa de profesionisti, orientata intotdeauna spre nevoile clientilor. Doar in felul acesta reusim sa oferim clientilor servicii de rent a car aeroport Otopeni calitative. Cu ajutorul nostru vei putea identifica masina dorita, te vei bucura de preturi avantajoase, comunicate in mod transparent si vei calatori in siguranta, oriunde iti doresti!

Oferim atentie sporita chiar si celor mai mici detalii si mai mult decat atat, ne asiguram ca fiecare client al nostru beneficiaza de cele mai bune servicii.  Stim ca atunci cand ai nevoie de serviciul rent a car in aeroport Otopeni vrei sa beneficiezi de confort, siguranta si tarife accesibile. Punem accent pe toate aceste aspecte pentru ca tu sa calatoresti in cele mai bune conditii. Suntem prezenti Non Stop pentru a te ajuta cu informatii si pentru a programa inchirierea autoturismului in aeroportul Otopeni.

Pe scurt, oferim mobilitate, rapiditate si confort

  • Km Nelimitati – Toate tipurile de inchiriere prin intermediul WLC Rent a car nu au limita de kilometri;
  • Masini verificate constant si curate – Punem intotdeauna accent pe curatenie si pe verificarea tehnica a masinii pentru a oferi confortul optim fiecarui client;
  • Program non stop pentru predari si preluari – Oferim serviciul de predare si prelare a autoturismului non stop, la orice ora.
  • Asistenta 24/7 telefonica – Suntem non stop la dispozitia clientilor pentru informatii suplimentare si rezervari.
Inchirieri auto Otopeni – Flota WLC

Flota noastra este alcatuita din peste 40 de modele de autoturisme, oferite spre inchiriere in aeroportul Otopeni. Printre acestea se numara: Skoda Rapid, Ford Focus, Toyota Aygo, Dacia Logan, Vw Passat, Dacia Duster, Audi A6, BMW x1/x5, Kia Sportage, Mercedes Vito, Ford Transit, Mercedes GLE. Astfel, la noi gasesti autoturisme din gama premium sau economica, pe benzina sau diesel, SUV sau sedan, automate sau manuale. Inchiriaza masina dorita direct din aeroportul Otopeni si bucura-te de servicii calitative! Noi garantam cel mai accesibil pret de pe piata de rent a car. Iti poti rezerva masina direct online si calatoresti oriunde, in siguranta.

Ce oferim in materie de servicii inchiriere auto aeroport Otopeni
  • Transfer aeroport cu doar 0.25 euro/Km;
  • Inchirieri auto aeroport Otopeni cu sofer cu 20 euro/8 h pentru sofer;
  • Asistenta rutiera 24/7.

Toate masinile din flota WLC sunt ca noi, echipate corespunzator pentru fiecare anotimp. Preturile sunt exprimate in euro si includ toate taxele si asigurarile.

Cel mai bun raport calitate-pret pentru inchirieri masini  Otopeni

Oferim servicii de inchirieri masini Otopeni la cel mai bun raport calitate-pret si gama diversificata de modele. Suntem o companie cu experienta vasta in domeniul serviciilor rent a car si ne focusam asupra nevoilor si dorintelor fiecarui client si tratam cu seriozitate orice solicitare. In urma unei analize detaliate ale companiilor de rent a car Otopeni, am concluzionat ca oferim cele mai accesibile preturi pentru serviciul de inchirieri autoturisme Otopeni si nu numai. Oferim servicii de inchirieri auto aeroport Otopeni la cele mai inalte standarde! Astfel, calatoria ta in Romania poate fi mult mai placuta folosind serviciile noastre. Livram rapid si gratuit masina dorita in aeroportul Otopeni.

Suntem mândri că suntem evaluați „Excelent” pe Trustpilot.
Ce spun clientii despre serviciul Rent a Car din Otopeni
Sincer sa fiu aceasta companie cred ca e cu mult peste cele cu prestigiu. Eu colaborez cu ei de mai bine de 3 ani și sunt foarte mulțumit, o singura data mi sa întâmplat sa nu îmi aducă mașina rezervata, dar agentul a fost foarte drăguț în explicarea situației și a venit cu o mașină mult mai buna. A, să nu uit am observat ca pt clienții care au mai închiriat de la ei, îți oferă și o reducere ceia ce e foarte bine țineți-o tot asa din punctul meu de vedere sunteți cei mai buni. 👍👍👍
Robert Wilkinson
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
A very good choice, with no hidden costs, friendly staff. I think they have the best prices
Mario Mitran
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
En mi caso se portaron muy bien y no tuve que esperar para recoger el coche ni para entregar. Me entregaron el coche en perfecto estado y muy limpio y el personal muy amable y educado. Muy profesional. Yo estoy contento con el servicio que ofrecen.
Mihaita Brosteanu
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
Found the car rental company by chance via Google and I couldn't be more pleased with the services offered. Considering I was travelling within 24 hours they were able to provide a car for me very last minute. Staff was very friendly and professional and all for a bargain. Thank you very much again and hoping to rent from you again in the very near future!
Melinda Morris
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
Am închiriat de două ori de la ei, sunt buni, jos pălăria. Ultima oară am fost plecat in afara țări cu mașina și a fost super ok. Recomand cu încredere.
Cezar Bucur
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti

Destinatii populare de inchiriere masini

Intrebari frecvente si raspunsuri

In cazul in care nu primiti email-ul de confirmare, va rugam sa ne contactati telefonic la +40 762 135 800, serviciu disponibil non-stop, sau via e-mail.

Este necesar doar un telefon la numarul +4 0762 135 800, call center-ul nostru este non-stop.

Pentru a inchiria un autoturism de la WLC aveti nevoie de doua documente de identificare: actul de identitate CI/BI sau pasaportul si permisul de conducere. Copiile sau fotografiile documentelor se vor trimite via e-mail, in vederea validarii eligibilitatii soferului si de asemenea se vor prezenta in original agentului WLC in momentul livrarii autoturismului. 

Daca intampinati orice problema tehnica/mecanica a autoturismul sau ati fost implicat intr-un accident va rugam sa ne contactati imediat telefonic la numarul +40762135800. In cazul in care aveti un accident ce implica raniri de persoane este necesar sa notificati si Organele de Politie. Recomandarea noastra este sa va pastrati calmul pe parcursul desfasurarii actiunilor de solutionarea a situatiei intampinate, va garantam ca echipa noastra va fi alaturi de dumneavoastra.

Autoturismul se poate livra si returna in punctele de lucru WLC din orasul in care ati facut solicitarea sau se poate livra la orice adresa indicate de dumneavoastra, pe teritoriul Romaniei. Pentru livrarea sau returnarea in alta locatie in afara de locatiile WLC, se va percepe o taxa extra care se va comunica in momentul efectuarii rezervarii autoturismului. 

Pentru a extinde sau diminua perioada de inchirere a autoturismului va rugam sa ne comunicati telefonic la +40762135800, serviciu disponibil non-stop, sau via e-mail, pentru a ne comunica noua perioada contractuala cu cel puțin 24 de ore anterior expirarii perioadei de inchiriere agreata initial.

Pentru a anula o rezervare trebuie sa ne contactati telefonic la +40762135800, serviciu disponibil non-stop, sau via e-mail.

Pretul afisat este pretul final pe care il veti plati si include numar nelimtat de kilometri, cat timp perioada dumneavoastra nu este mai mica de 3 zile, asigurari, taxa de drum, asistenta rutiera gratuita pe teritoriul Romaniei, serviciu dedicat Suport Clienti cu program non-stop online si telefonic.

Aveti posibilitatea sa optati pentru doi soferi aditionali, gratuit. O sa fie necesar doar sa ne furnizati documentele de identitate CI/BI sau pasaport si permisul de conducere, tuturor soferilor care vor conduce autoturismul inchiriat.

O zi de inchiriere este cuantificata in 24 de ore. Pentru intarzierea returnarii autoturismului cu doua ore nu se percepe nicio taxa suplimentara insa pentru intarzierea cu patru ore sau mai mult se va taxa o zi in plus de inchiriere, conform tarifului contractual agreat.

Puteti circula atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul Uniunii Europene. Va rugam doar sa aveti in vedere ca pentru iesirea din tara cu autoturismul inchiriat este necesar sa aveti acordul WLC in scris, respectiv procura si asigurarile necesare, si sa ne anuntati cu minim 5 zile lucratoare inainte de iesirea din tara.

 

Depozitul de securitate este o garantie in bani perceputa pentru autoturismul inchiriat. Acesta poate varia intre 200 Euro si 1500 Euro, in functie de modelul inchiriat. Garantia se blocheaza pe cardul dumneavoastra in momentul livrarii autoturismului si se deblocheaza la sfarsitul perioadei de inchiriere. Depozitul de securitate se retine partial sau total doar in cazul in care ati fost implicat intr-un accident si avarierea autoturismului se datoreaza din cauze proprii.