Despre Noi

 

www.wlc.ro este membra a grupului www.wlc.ro cu sediul in Bucuresti, companie specializata in servicii auto integrate de rent a car, service auto si asistenta rutiera. Am inregistrat o crestere rapida datorata dedicarii si corectitudinii cu care am tratat clientii de fiecare data. www.wlc.ro ofera servicii de inchirieri masini in Aeroportul Otopeni Bucuresti, Aeroportul Baneasa, orice locatie din Bucuresti si Romania, servicii de inchirieri masini pe termen lung(leasing operational) pentru companiile mici si mijlocii, servicii de transfer spre si de la Aeroport Bucuresti catre orice adresa, servicii de transfer in Bucuresti si in tara intre doua sau mai multe adrese, tururi ale Romaniei, avand o flota numeroasa dedicata atat turistilor cat si oamenilor de afaceri veniti in Romania. Economic sau lux, diesel sau benzina, mini sau SUV, noi le avem pe toate tocmai pentru a satisface gusturi variate, chiar si a celor mai exigenti clienti. 

 

Preturi Speciale la Inchiriere

Rezerva masina din timp pentru discount-uri substantiale! Vezi ofertele zilei pentru preturi speciale! Ia-ti modelul dorit la cel mai mic tarif de pe piata! Zilnic oferim reduceri la diferite modele din flota proprie. Daca esti in cautarea unui raport calitate/pret onest atunci ai nimerit unde trebuie! In fiecare zi luptam sa oferim cea mai buna calitate la preturi competitive. Ai mai inchiriat masini de la noi? Acordam o atentie deosebita in fidelizarea clientilor prin acordarea de discount-uri, asigurandu-ne astfel ca veti reveni cu placere la noi.

 

De ce www.wlc.ro?

Suntem o companie tanara care a inregistrat o crestere rapida. Ne-am dat seama repede ca succesul in afaceri este strans legat de gradul de satisfactie al clientului. Pentru a tine pasul cu marile companii din domeniul inchirierilor, indeplinim intotdeauna asteptarile clientiilor prin corectitudine si seriozitate. Rezerva acum masina! E simplu! Vezi si serviciile noastre de inchiriere pe termen lung si transfer! Oferim ce-i mai bun! Pentru ca dumneavoastra sunteti mereu pe primul loc va dedicam cel mai bun serviciu Suport Clienti 24/7 de pe piata: 24/7 live chat, 24/7 suport e-mail, 24/7 suport prin telefon. Suntem aici sa va raspundem la orice intrebare!

Iubim ceea ce facem si suntem dedicati clientiilor nostri! De aceea va oferim:

 

 

* Numar nelimitat de kilometri pentru rezervari de 3 zile sau mai mult

** Pana la 70% discount la inchirierea pe termen lung - discount de pana la 70% la pretul pe zi fata de inchirierea pe o perioada 1 zi a aceleiasi masini