Inchiriere masina automata

1 ore
0 ore
BMW Seria 5
oferta bmw seria 5
pe zi de la 63.00 EUR
Tesla Model 3
oferta tesla model 3
pe zi de la 56.00 EUR
Mercedes-Benz GLE
oferta mercedes-benz gle
pe zi de la 115.28 EUR
Tesla Model Y
oferta tesla model y
pe zi de la 71.10 EUR
Dacia Jogger
oferta dacia jogger
pe zi de la 40.85 EUR
Ford Tourneo Custom
oferta ford tourneo custom
pe zi de la 83.00 EUR
Km nelimitati
Livrari direct la aeroport
Masini noi
Fara taxe suplimentare ascunse
ÎNCHIRIERI MASINI AUTOMATE CHIAR ȘI FĂRĂ GARANȚIE, CU LIVRARE NON-STOP LA AEROPORT, ÎN CELE MAI OPTIME CONDIȚII. TARIFE CORECTE ȘI TRANSPARENTE INCHIRIERE MASINA AUTOMATA FARA LIMITA DE KILOMETRI, PUNCTUALITATE GARANTATA!

Rent a car masina automata

Oferim spre închiriere o gamă variată de modele de mașini automate, de la SUV-uri precum Toyota Highlander, până la noile generații de Dacia Jodger hibrid, Mercedes GLE sau Skoda Octavia.

Inchiriere masini automate | toate gamele | Cutie viteze automata

Suv sau minivan | Diesel, Benzina sau Hibrid |

În cazul în care ești în căutare să închiriezi o mașină automată, WLC Rent A Car este soluția perfectă deoarece avem o gamă foarte variată din aceste modele. Prețurile sunt toate competitive și variază în funcție de perioada și numărul de zile de închiriere.

inchirieri auto bucuresti, inchiriere auto bucuresti, rent a car bucuresti, inchiriere masina bucuresti, inchirieri masini bucuresti
Detinem o gama variata de masini
ALEGE MODELUL CARE TI SE POTRIVESTE

Inchirieri auto Non-Stop in

WLC Rent a Car

WLC Rent a car, destinația ta de încredere pentru mașini de închiriat automate! Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de transport eficient și confortabil pentru nevoile individuale sau ale grupului dumneavoastră, suntem aici pentru a vă satisface cerințele. Cu o gamă variată de mașini automate, oferim opțiuni pentru orice buget și preferințe în următoarele orașe și aeroporturi din România: Otopeni, București, Craiova, Timișoara, Cluj, Sibiu, Bacău, Iași, Suceava.

De ce să închiriați o mașină automată?

Citeste mai mult
  • Vacanțe în Familie: Dacă planificați o vacanță cu familia sau cu un grup de prieteni, alegerea unei mașini automate vă oferă posibilitatea de a călători împreună confortabil, evitând necesitatea de a folosi mai multe vehicule sau a depinde de transportul public.
  • Confort: Mașinile automate asigură o călătorie relaxantă, eliminând necesitatea schimbării manuale a vitezelor și facilitând concentrarea pe drum. Cu funcții precum climatizarea avansată și sistemele de infotainment, oferă o experiență de deplasare plăcută și confortabilă. Alegeți o mașină automată pentru comoditate supremă.
  • Flexibilitate: Optând pentru închirierea unei mașini, beneficiați de libertatea de a vă stabili propriul itinerar și de a explora destinațiile la alegere, fără constrângerile impuse de transportul public.

Gama Noastră de Mașini Automate

La WLC Rent a Car, vă punem la dispoziție o gamă variată de mașini automate, de la SUV-uri spațioase la minivane confortabile, echipate cu cele mai moderne facilități și tehnologii, pentru a răspunde tuturor preferințelor și nevoilor.

Rezervare Ușoară și Accesibilă

Procesul de rezervare a unei mașini automate cu WLC Rent a Car este simplu și convenabil, fie online, fie prin contactarea directă pentru asistență personalizată. Oferim tarife competitive și promoții speciale pentru a face călătoria voastră și mai plăcută.

Asistență 24/7

Suntem aici pentru voi cu o echipă de suport clienți disponibilă non-stop, gata să vă ajute cu orice întrebări sau necesități pe parcursul închirierii. Prioritățile noastre sunt siguranța și satisfacția voastră.

Închiriați acum o mașină automată și transformați călătoria într-o experiență de neuitat!

Nu mai așteptați! Rezervați o mașină automată de la WLC Rent a Car și bucurați-vă de confort, spațiu și libertate în deplasările voastre. Indiferent de tipul vacanței sau aventurii, suntem aici pentru a vă oferi soluția ideală de transport. Contactați-ne azi pentru rezervări sau pentru mai multe detalii!

Suntem mândri că suntem evaluați „Excelent” pe Trustpilot.
Ce spun clientii despre serviciul Rent a Car
Sincer sa fiu aceasta companie cred ca e cu mult peste cele cu prestigiu. Eu colaborez cu ei de mai bine de 3 ani și sunt foarte mulțumit, o singura data mi sa întâmplat sa nu îmi aducă mașina rezervata, dar agentul a fost foarte drăguț în explicarea situației și a venit cu o mașină mult mai buna. A, să nu uit am observat ca pt clienții care au mai închiriat de la ei, îți oferă și o reducere ceia ce e foarte bine țineți-o tot asa din punctul meu de vedere sunteți cei mai buni. 👍👍👍
Robert Wilkinson
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
A very good choice, with no hidden costs, friendly staff. I think they have the best prices
Mario Mitran
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
En mi caso se portaron muy bien y no tuve que esperar para recoger el coche ni para entregar. Me entregaron el coche en perfecto estado y muy limpio y el personal muy amable y educado. Muy profesional. Yo estoy contento con el servicio que ofrecen.
Mihaita Brosteanu
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
Found the car rental company by chance via Google and I couldn't be more pleased with the services offered. Considering I was travelling within 24 hours they were able to provide a car for me very last minute. Staff was very friendly and professional and all for a bargain. Thank you very much again and hoping to rent from you again in the very near future!
Melinda Morris
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti
Am închiriat de două ori de la ei, sunt buni, jos pălăria. Ultima oară am fost plecat in afara țări cu mașina și a fost super ok. Recomand cu încredere.
Cezar Bucur
cea mai buna firma de inchirieri auto bucuresti, masini de inchiriat bucuresti

Destinatii populare de inchiriere masini

Intrebari frecvente si raspunsuri

In cazul in care nu primiti email-ul de confirmare, va rugam sa ne contactati telefonic la +40 762 135 800, serviciu disponibil non-stop, sau via e-mail.

Este necesar doar un telefon la numarul +4 0762 135 800, call center-ul nostru este non-stop.

Pentru a inchiria un autoturism de la WLC aveti nevoie de doua documente de identificare: actul de identitate CI/BI sau pasaportul si permisul de conducere. Copiile sau fotografiile documentelor se vor trimite via e-mail, in vederea validarii eligibilitatii soferului si de asemenea se vor prezenta in original agentului WLC in momentul livrarii autoturismului. 

Daca intampinati orice problema tehnica/mecanica a autoturismul sau ati fost implicat intr-un accident va rugam sa ne contactati imediat telefonic la numarul +40762135800. In cazul in care aveti un accident ce implica raniri de persoane este necesar sa notificati si Organele de Politie. Recomandarea noastra este sa va pastrati calmul pe parcursul desfasurarii actiunilor de solutionarea a situatiei intampinate, va garantam ca echipa noastra va fi alaturi de dumneavoastra.

Autoturismul se poate livra si returna in punctele de lucru WLC din orasul in care ati facut solicitarea sau se poate livra la orice adresa indicate de dumneavoastra, pe teritoriul Romaniei. Pentru livrarea sau returnarea in alta locatie in afara de locatiile WLC, se va percepe o taxa extra care se va comunica in momentul efectuarii rezervarii autoturismului. 

Pentru a extinde sau diminua perioada de inchirere a autoturismului va rugam sa ne comunicati telefonic la +40762135800, serviciu disponibil non-stop, sau via e-mail, pentru a ne comunica noua perioada contractuala cu cel puțin 24 de ore anterior expirarii perioadei de inchiriere agreata initial.

Pentru a anula o rezervare trebuie sa ne contactati telefonic la +40762135800, serviciu disponibil non-stop, sau via e-mail.

Pretul afisat este pretul final pe care il veti plati si include numar nelimtat de kilometri, cat timp perioada dumneavoastra nu este mai mica de 3 zile, asigurari, taxa de drum, asistenta rutiera gratuita pe teritoriul Romaniei, serviciu dedicat Suport Clienti cu program non-stop online si telefonic.

Aveti posibilitatea sa optati pentru doi soferi aditionali, gratuit. O sa fie necesar doar sa ne furnizati documentele de identitate CI/BI sau pasaport si permisul de conducere, tuturor soferilor care vor conduce autoturismul inchiriat.

O zi de inchiriere este cuantificata in 24 de ore. Pentru intarzierea returnarii autoturismului cu doua ore nu se percepe nicio taxa suplimentara insa pentru intarzierea cu patru ore sau mai mult se va taxa o zi in plus de inchiriere, conform tarifului contractual agreat.

Puteti circula atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul Uniunii Europene. Va rugam doar sa aveti in vedere ca pentru iesirea din tara cu autoturismul inchiriat este necesar sa aveti acordul WLC in scris, respectiv procura si asigurarile necesare, si sa ne anuntati cu minim 5 zile lucratoare inainte de iesirea din tara.

 

Depozitul de securitate este o garantie in bani perceputa pentru autoturismul inchiriat. Acesta poate varia intre 200 Euro si 1500 Euro, in functie de modelul inchiriat. Garantia se blocheaza pe cardul dumneavoastra in momentul livrarii autoturismului si se deblocheaza la sfarsitul perioadei de inchiriere. Depozitul de securitate se retine partial sau total doar in cazul in care ati fost implicat intr-un accident si avarierea autoturismului se datoreaza din cauze proprii.