3 motive pentru care merita sa apelezi la serviciul de inchiriere masina electrica

Inchirierea unei masini electrice este un serviciu relativ nou pe piata din Romania, dar care a luat amploare destul de rapid. Explicatia consta in faptul ca masinile electrice ofera numeroase beneficii celor care se afla la volan, dar in acelasi timp si mediului. Flota WLC Auto a fost completata de curand cu modelul Dacia Spring, o masina care se remarca prin stilul sau dinamic si prin fiabilitate. Dar asta nu e tot! Vor mai urma si alte masini electrice pe care clientii nostri le vor putea inchiria la cel mai bun raport calitate-pret.

In continuare, iti vom prezenta cele mai importante motive pentru care merita sa apelezi la serviciul de inchiriere masina electrica!

Inchirierea unei masini electrice nu necesita costuri suplimentare

Daca pana acum aveai impresia ca inchirierea unei masini electrice necesita costuri suplimentare, afla ca in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Desi vine la pachet cu o multime de beneficii, costurile raman la fel ca in cazul celei clasice. De exemplu, pentru modelul Dacia Spring, preturile se situeaza intre 31 si 49 euro, in functie de perioada de inchiriere. Masina este dotata cu 5 locuri, are cutie automata, climatronic si spatiu disponibil cat pentru 5 bagaje. Autonomia acestui model ajunge pana la 230 km in ciclul WLTP mixt si pana la 305 km in ciclul WLTP urban. Atunci cand este incarcata complet, bateria de 27,4 kWh asigura o autonomie suficienta pentru deplasari in oras intreaga saptamana.

Mai mult confort si siguranta cand inchiriezi o masina electrica

Unul dintre principalele avantaje ale masinilor electrice este reprezentat de zgomotul redus al motorului. Spre deosebire de masinile cu motorizare clasica, diesel sau benzina, cele electrice sunt mai putin zgomotase si astfel iti ofera o calatorie mult mai linistita din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, te poti bucura de conversatii placute cu ceilalti pasageri, fara sunetul motorului pe fundal, iar melodiile preferate se vor auzi mai clar ca niciodata.

In ceea ce priveste siguranta, masinile electrice au un atu considerabil in acest sens. Pentru ca dispun de un numar mai mic de componente, producatorii pun in practica toate cunostintele pentru a regandi modul in care abordeaza acest aspect. De cele mai multe ori, masinile electrice se situeaza in topul clasei lor in privinta sigurantei.

Serviciul de inchiriere masina electrica te ajuta sa protejezi mediul

Cantitatea insesizabila de emisii reprezinta, de asemenea, unul dintre cele mai importante avantaje ale acestor tipuri de masini. Daca alegi sa inchiriezi o masina electrica, vei contribui in mod direct la reducerea poluarii mediului si, inclusiv, la protejarea acestuia. Atat timp cat ai posibilitatea sa iei parte in tot acest proces benefic pentru mediu, de ce sa nu incepi chiar de pe acum?

Asadar, nu ezita sa apelezi la serviciul de inchiriere masina electrica! Nu doar ca vei plati la fel pentru o masina cu motorizare clasica, ci te vei bucura de o multime de alte beneficii!