Din ce in ce mai multe variante de masini electrice disponibile in flotele de rent a car.

Închirierea de mașini electrice este o opțiune din ce în ce mai populară printre călătorii si persoanele care doresc sa reducă impactul asupra mediului înconjurător.

Fie ca aveți nevoie de o masina pentru o călătorie scurtă sau de o masina pentru o perioada mai indelungata, exista multe firme de închirieri auto care oferă mașini electrice.

 

Chiria unei masini electrice este o alegere economica, deoarece costurile de întreținere sunt mai reduse decat in cazul mașinilor cu motor cu combustie internă. De asemenea, costurile de alimentare sunt mai mici, deoarece energia electrică este mai ieftina decat combustibilii fosili. Tarifele pentru închirierea unei mașini electrice sunt, in general, similare cu cele pentru mașinile cu motor cu combustie internă.

 

Închirierea de mașini electrice poate fi de asemenea o modalitate excelentă de a experimenta tehnologia inovatoare. Mașinile electrice oferă o experiența de conducere diferită, oferind putere instantanee și acceleratie rapida. De asemenea, ele sunt mai silentioase decat automobilele cu motor cu combustie interna, ceea ce le face ideale pentru călătoriile urbane și pentru persoanele care doresc sa reducă zgomotul din jurul lor.

 

Exista multe companii de închirieri auto care oferă mașini electrice, inclusiv închirieri auto fără garanție și închirieri la costuri cat se poate de convenabile.

 

Exemple de masini electrice disponibile la inchiriat:

 

Dacia Spring, în nivel de echipare Standard - dotată cu lumini de zi led, interior de piele ecologică si cu insertii portocalii, incarcare fast charge, de la 0 la 80% in 30 min, cruise control, navigatie touchscreen cu Android Auto și Apple Carplay.

 

Renault Megane E-Tech, varianta Techno de 60 kw cu pompa de caldura - ce dezvolta 215 CP și are un range de pana la 450 km la o incarcare completa, dotat cu stopuri full LED cu efect 3D "moiré", semnalizare dinamica, consola înaltă cu cotiera si spațiu de depozitare, aer conditionat automat (doua zone) cu senzor de umiditate.

 

Tesla Model Y, varianta long range cu Dual Motor - ce dezvolta 515 CP și are un range de pana la 650 km la o incarcare completa. La interior avem plafon panoramic, scaune de piele, binecunoscutul ecran de 15 inch, încărcare wireless pentru telefon, recunoașterea obstacolelor și elementelor din trafic, pilot automat de ultima generatie cu pastrarea distantei, a vitezei și menținerea traseului de deplasare.



Tot mai multe firme cauta sa inlocuiasca masinile conventionale cu cele electrice, în vederea reducerii costurilor de carburanti. Printre aceste firme se numără chiar și firmele de închirieri auto, care cauta sa tina pasul cu tehonologia și trendul din domeniul auto. Un astfel de exemplu este WLC Rent A Car București, care de curand a suplimentat flotă cu 10 Renault Megane E-Tech, 5 Dacia Spring, perfecte pentru oraș, o Tesla Model Y și in premiera in cel mai scurt timp o sa fie disponibil la închiriere Tesla Model S Plaid +, gama de top a celor de la Tesla și un număr incredibil de cai, de peste 1000 și un timp de la 0 la 100 de sub 2 secunde.