Inchiriaza o masina si evadeaza de Valentine’s Day intr-o mini vacanta!

Ce mod mai placut poate sa existe decat sa iti petreci Ziua Indragostitilor alaturi de persoana iubita intr-o masina superba, conducand spre o destinatie in care urmeaza sa aveti parte de clipe de neuitat in doi? Un cadou perfect pentru Valentine’s Day sau Dragobete poate reprezenta o cina romantica intr-un alt oras, o noapte de relaxare petrecuta intr-o cabana sau un pahar de sampanie servit la cel mai luxos local. Bonus? O plimbare cu o masina de lux.

Ziua indragostitilor este o sarbatoare din ce in ce mai indragita de cuplurile din Romania, iar un simplu buchet de flori si o cutie de bomboane se pare ca nu mai sunt suficiente pentru fetele pretentioase. Pentru a petrece ziua indragostitilor asa cum se cuvine, o mini vacanta la munte sau intr-o localitate rurala linistita reprezinta destinatii de vis si iesirea din cotidian de care aveai nevoie pentru a te reindragosti de persoana iubita!

Cel mai bun mijloc de transport de Ziua Indragostitilor? O masina inchiriata de lux din oferta WLC Rent a Car

O masina eleganta, care starneste priviri admirative va fi varianta ideala. Pe langa vehicul, cei care inchiriaza masina pot profita de un pachet de servicii care sa le asigure o experienta deosebita. Si pentru ca Valentine’s Day anul acesta este vinerea, cuplurile de indragostiti se pot bucura de un intreg week-end plin de dragoste, pasiune si romantism.

Soferii care aleg sa inchirieze o masina de Valentine’s Day sau de Dragobete, nu trebuie sa isi mai faca griji in privinta unor aspecte, precum plata rovinietei, asigurarii RCA, CASCO, starea tehnica a acesteia – si multe alte aspecte de care in mod normal se preocupau daca ar fi condus masina personala.

Masina inchiriata | WLC Rent a Car | WLC.ro

masina inchiriata

Cei care planuiesc o surpriza placuta partenerei de cuplu care sa includa nu numai deja celebra cina romantica, ci si o vizita intr-unul din locurile turistice ale Romanei, o pot face cu mare lejeritate, rezervand masina pe care viseaza sa o conduca cu o persoana draga alaturi.

Pentru a celebra iubirea si a arata fiintei iubite respect, apreciere si spirit de aventura si pentru a fi in acord cu cea mai nou introdusa sarbatoare a dragostei, sau cu Dragobetele romanesc, alege sa inchiriezi o masina si sa ii faci cea mai placuta surpriza ducand-o intr-un week-end romantic intr-o destinatie pe care esti sigur ca o va aprecia si pe care asteapta de mult timp sa o viziteze!

Distractie placuta!

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/smiling-man-and-woman-sitting-inside-vehicle-1399287/