Ai mașina potrivită pentru excursia cu familia datorită serviciului de închirieri auto în București

Primăvara a venit și se apropie Sărbătorile de Paște! Cu siguranță te-ai gândit deja la o mică vacanță împreună cu familia. Poate ai în plan un tur al frumoaselor mănăstiri din Bucovina, câteva zile la o cabană în munți sau, pur și simplu, un drum până la rudele pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, dar sunt departe de București. Și deja te îngrijorezi, deoarece știi că această vacanță cu familia implică drumuri lungi și bagaje multe, totul în mașina ta care nu e cea mai încăpătoare. Vestea bună e că poți scăpa de stres și te poți bucura inclusiv de drum dacă alegi o mașină de familie din flota serviciului nostru de închirieri auto în București.

Ce avantaje ai dacă optezi să închiriezi o mașină de familie pentru vacanța:

  1. Mai puțin stres și mai mult confort și fiabilitate

În momentul în care alegi o mașină disponibilă în flota serviciului nostru de închirieri auto în București, ai garanția că primești o mașină extrem de fiabilă și confortabilă. Spre exemplu, Mercedes-Benz S400 Long Hybrid este o adevărată limuzină, dar gândită pentru a satisface toate nevoile unei familii. Aceasta are un interior cu materiale de calitate și ergonomice care fac condusul pe distanțe lungi o experiență plăcută și relaxantă. Mai mult, iti ofera o vizibilitate foarte buna la volan, ceea ce o face ușor de condus și parcat.

Pe lângă confort, poți merge liniștit la drum știind că prin serviciul nostru de închirieri auto în București beneficiezi de număr nelimitat de kilometri, asistență 24/7 și înlocuire auto gratuit în caz de orice probleme. În plus, ai opțiunea să închiriezi mașina cu un șofer, dacă ai un drum mai lung sau obositor și vrei, mai degrabă, să petreci timp cu familia, decât să conduci.

  1. Mai mult spațiu pentru toți membrii familiei și loc suficient de bagaje

Ai o familie numeroasă sau te-ai hotărât să iei cu tine și bunicii copiilor pentru a vă bucura toți de o binemeritată vacanță? Dar mașina ta este mult prea mică? Nicio problemă! În flota serviciului nostru de închirieri auto în București găsești mașini de familie cu 7 locuri. Cu mașini ca Dacia Lodgy 1.5 DCI sau VW Touran Automatic ai garanția că toată familia are suficient spațiu pentru un drum comod, neînghesuit. În plus, ai loc mai mult decât suficient pentru toate bagajele.

Iar dacă nu ai mai condus până acum o mașină de familie cu 7 locuri, varianta noastră de mașină ce detine cutie automată îți va ușura considerabil condusul. Astfel, te vei putea bucura împreună cu familia ta de drum, fără griji suplimentare.

  1. O mașină complet pregătită de drum datorită serviciului de închirieri auto în București

Pe lângă confort și spațiu, unul dintre cele mai importante beneficii când apelezi la serviciul nostru de închirieri auto în București este că primești o mașină verificată și complet pregătită de drum. Astfel, nu trebuie să mai pierzi timp și bani pe drumuri la mecanic pentru revizii și alte reparații. De asemenea, ai siguranța că mașinile noastre sunt ca noi, întreținute și curățate constant pentru a fi predate în mod impecabil. Nu trebuie să-ți mai faci griji nici de schimbarea anotimpului pentru că mașinile de la WLC.ro sunt pregătite și dotate corespunzător pentru orice sezon.

Apelând la serviciul nostru de închirieri auto beneficiezi și de unele dintre cele mai mici prețuri. Prețurile pe site sunt exprimate în euro și includ toate taxele și asigurările, fără costuri ascunse. Așa că dacă îți dorești o vacanță de succes cu familia, nu ezita să ceri o ofertă de închiriere aici.

Sursă foto: canva.com