Avantajele inchirierii unei Toyota Aygo

Daca esti in cautarea masinii ideale pentru oras, cu care sa te poti strecura usor, pe care sa o poti parca usor, dar in acelasi timp sa nu simti lipsa puterii, Aygo este una dintre variantele propuse de noi.

 

Desi atunci cand ne gandim la masini de inchiriat incadrate in clasa mini, ne gandim mai degraba la utilitatea masinii decat la aspectul exterior, Aygo le ofera pe ambele, in asa fel incat sa iti ofere o experienta placuta.

 

Inrudita cu Citroen C1 si Peugeot 108, Aygo se diferentiaza semnificativ prin design-ul exterior. Partea din fata este atractiva tocmai datorita temei grafice folosite, inspirata din cultura japoneza.

 

Insa cum nu doar exteriorul conteaza, Aygo a fost si este inca iubita de utilizatorii de pretutindeni pentru abilitatile dovedite in traficul urban.

 

Aygo poate gazdui cu usurinta 4 persoane, in cazul in care ai nevoie sa iei cu tine prietenii sau membrii familiei pentru a rezolva situatiile de zi cu zi.

 

Consumul masinii este redus, iar tu vei uita cand ai alimentat ultima oara.

 

Desigur, pentru ca este o masina mica, portbagajul nu este unul dintre cele mai mari, insa te poti folosi cu usurinta de el daca vrei sa mergi la cumparaturi.

 

In cazul in care ai nevoie sa cari obiecte mai lungi sau mai voluminoase, bancheta din spate se poate rabata cu usurinta, astfel spatiul destinat depozitarii va fi extins.

 

Ca sofer al Aygo, vei beneficia de comfort si o multitudine de spatii de depozitare in cabina, in asa fel incat sa iti poti lua cu tine cafeaua de dimineata fara sa iti faci griji ca nu ai unde sa o lasi in siguranta.

 

Pentru a-ti fi mai usor sa comunici cu cei dragi in timp ce te deplasezi, iti poti conecta cu usurinta telefonul la sistemul oferit de Aygo.

 

Iar daca muzica de la radio nu este chiar ceea ce ai vrea sa asculti, poti reda muzica te preferata cu ajutorul portului AUX.

 

Noi iti propunem Aygo daca cele enumerate mai sus se afla printre dorintele tale, iar pretul, credem noi, este de nerefuzat.

 

 In cazul in care doresti sa inchiriezi aceeasta masina, o poti face accesand linkul urmator:   https://wlc.ro/rent/toyota-aygo