Cand si de ce este potrivit sa inchiriati un SUV

SUV-urile sunt modele auto potrivit de inchiriat in orice anotimp, mai ales pentru parcurgerea unor distante lungi in siguranta. Cu avantaje care conving asupra fiabilitatii, SUV-urile sunt masini pe care va puteti dori sa le conduceti cel putin cateva zile.

Avantajele SUV-urilor incluse in oferta noastra pentru rent a car in Bucuresti

In primul rand, SUV-urile sunt masini cu mult mai sigure in comparatie cu alte modele auto. De exemplu, sunt mult mai sigure si eficiente in comparatie cu berlinele, atunci cand ruleaza pe drumuri neasfaltate, deoarece au garda la sol mare si suspensii ridicate.

In al doilea rand, pozitia in care sta soferul atunci cand conduce este mai inalta, astfel incat si vizibilitatea in trafic este cu mult mai buna fata de un alt model auto. Pe de alta parte, SUV-urile ofera un habitaclu confortabil si versatil. De regula, spatiul interior este mai mare decat in berline, oferind spatiu generos pentru pasageri – unele au si 7 locuri.

Nu in ultimul rand, designul unui SUV este atractiv, fiind caracterizat de linii agresive si alte elemente care per total contureaza o estetica pe placul celor mai multi soferi. WLC.ro va pune la dispozitie modele de SUV-uri & Crossover la volanul carora va face placere sa va aflati. Oferta noastra de rent a car in Bucuresti include: Suzuki S Cross, Dacia Duster Diesel, Suzuki Grand Vitara 4X4, Chevrolet Captiva 4x4, VW Touareg 3.0 D, BMW X5 M.

Rent a car in Bucuresti | WLC.ro

rent a car in Timisoara

Din ce cauze poti prefera sa nu inchiriezi un SUV? In primul rand, astfel de cauze pot fi de ordin financiar. Inchirierea unui SUV nu este tocmai ieftina, insa experienta merita toti banii. Pe de alta parte, avand motoarele mai mari si, prin urmare, consuma mai mult combustibil. Similar si altor autovehicule pe care le avem in flota, cu cat inchiriati un SUV pentru o mai mare perioada de timp, cu atat veti plati mai putin.

SUV-urile vorbesc deseori despre statutul social, sunt vehicule sigure, incapatoare si confortabile. In mod sigur, atunci cand va doriti sa impresionati, de la volanul unui SUV sansele cresc. Sunt vehicule optim de inchiriat pentru intalniri de afaceri, insa si pentru calatorii cu scop de relaxare.

Sursa foto: https://pixabay.com/