De ce sa optezi pentru servicii de rent a car in Bucuresti pe termen lung?

Serviciile de rent a car in Bucuresti pe termen lung asigurate de compania WLC Rent a Car poarta denumirea de leasing operational si sunt recomandate de specialisti atat clientilor persoane fizice, cat si persoane juridice. Leasing-ul operational este alegerea perfecta pentru companiile mici si mijlocii. In loc sa plateasca o rata lunara mare la un leasing financiar, clietii pot alege o masina prin leasing operational. Aceasta este o varianta ideala pentru companiile care au nevoie de un numar de masini in anumite perioade ale anului.

Ce presupun serviciile de rent a car pe termen lung?

Serviciile de inchirieri auto pe termen lung in conditii avantajoase sunt perfecte atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice, toate costurile fiind acoperite de reprezentantii companiei. Afacerea poate fi coordonata cu un stres in minus iar promotiile active sunt extrem de bine primite de catre beneficiari.

Din punct de vedere fiscal si financiar, platile sunt deductibile la momentul efectuari lor, cu TVA inclus iar finantarea prin leasing operational nu afecteaza gradul de indatorare al companiilor. Mai mult decat atat, costurile de mentenanta si intretinere, asigurari si anvelope, service si taxele de drum sunt platite de catre companie.

Inlocuirea masinii pentru reparatii sau mentenanta este asigurata clientilor gratuit. Costurile de functionare si operare al flotei se includ intr-o singura factura lunara, iar riscurile practic nu exista cu privire la devalorizarea masinii sau la imposibilitatea de plata a leasing-ului.

Rent a car in Bucuresti | WLC Rent a Car | WLC.ro

rent a car in Bucuresti

Din punct de vedere operational, clientii nu au batai de cap pentru plata taxelor, nu pierd timp pentru a administra asigurarile, impozitele, reviziile si mentenanta si pot renunta oricand la una dintre masini .

Asadar, cea mai buna alegere pe termen lung care cuprinde servicii complete este leasingul operational.

Inchirierea masinilor este o decizie pe care patronii o iau in favoarea angajatilor, a colaboratorilor, dar si din punct de vedere personal. Inchirierea unei masini este posibila acum si prin simpla completare a unui formular online. Trebuie doar aleasa masina necesara pe termen lung.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/car-tire-car-hubcap-auto-tire-1031579/