Inchirierea unei masini cu optiuni suplimentare, un beneficiu pentru clientii WLC

La WLC Rent A Car, facem eforturi constante pentru a le putea oferi clientilor nostri servicii calitative de inchirieri masini, astfel ca punem la dispozitia acestora o multime de beneficii pentru satisfacerea nevoilor si dorintelor lor. Pe langa flota auto de care dispunem, clientii WLC au posibilitatea de a alege optiuni suplimentare pentru masinile pe care le inchiriaza. Confortul si siguranta se numara printre cele mai importante aspecte atunci cand urmeaza sa inchiriezi o masina, asa ca ne asiguram intotdeauna ca te poti bucura pe deplin de aceste beneficii.

Iata ce optiuni suplimentare poti alege atunci cand urmeaza sa o inchiriezi un autoturism la WLC Rent A Car!

Inchirierea unei masini cu sofer, un plus de siguranta si confort

Daca te confrunti cu problema traficului aglomerat sau pur si simplu starea de oboseala te-a acaparat, poti opta pentru inchirierea unei masini cu sofer. La WLC Rent A Car, iti punem la dispozitie doar soferi profesionisti, cu o experienta considerabila in acest domeniu. Mai mult decat atat, daca te afli in vacanta si vrei sa te bucuri de frumusetea peisajelor, atunci cu siguranta locul tau este pe bancheta din spate.

Inchirierea unei masini dotate cu GPS, solutia ideala pentru economisirea timpului

Renunta la hartile clasice si economiseste timp in calatoriile tale cu ajutorul unui GPS! Prin intermediul acestei dotari, nu doar ca vei reusi sa economisesti timp evitand zonele aglomerate, dar vei identifica rapid cea mai buna ruta pentru a ajunge la destinatie. Mai mult decat atat, in cazul in care te abati de la drumul stabilit initial, GPS-ul iti va indica automat o noua ruta. Astfel, indiferent ca te afli in timpul unei calatorii de tip business sau intr-o binemeritata vacanta, inchirierea unei masini dotate cu GPS reprezinta cea mai buna alegere.

Scaunul auto pentru cei mici, o adevarata necesitate in calatoriile alaturi de familie

Siguranta copiilor se afla pe primul plan atunci cand vine vorba despre calatoriile alaturi de familie. In cazul unui accident, scaunul auto pentru copii il va proteja pe cel mic si va elimina orice risc din momentul unui impact cu o alta masina. Inainte de a porni la drum, trebuie sa stii ca  bratele unuia dintre parinti nu reprezinta un loc sigur pentru prichindel, mai ales in cazul evenimentelor neplacute din trafic. De asemenea, scaunul auto reprezinta si locul in care cel mic se poate odihni cel mai bine in timpul calatoriilor. Explicatia consta in faptul ca acest scaun special pentru copii dispune de toate caracteristicile necesare pentru sporirea confortului.

Asadar, la WLC Rent A Car ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de optiuni suplimentare pe care le poti adauga masinii de inchiriat. Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici nevoile si dorintele tale, iar raspunsul nostru nu va inceta sa apara!