Inchirieri auto cu sofer – Alegerea ideala pentru orice antreprenor

Indiferent ca vorbim despre o calatorie lunga sau scurta, aceasta trebuie pregatita pana la cele mai mici detalii, mai ales atunci cand te decizi sa inchiriezi un autoturism. Pe langa resursele financiare de care trebuie sa dispui, acorda atentie si firmei cu care urmeaza sa colaborezi. In cazul in care este vorba despre o calatorie lunga, trebuie sa te pregatesti atat din punct de vedere mental, cat si din punct de vedere fizic pentru a face fata cu brio oboselii create de traficul aglomerat si de timpul parcurs la volan. Astfel, serviciile de inchirieri auto cu sofer au devenit din ce in ce mai populare, in special, in randul antreprenorilor.

Inchirieri auto cu sofer – Ce trebuie sa stii

Inainte de toate, inchirierea unei masini presupune drepturi si obligatii de ambele parti. Agentia auto trebuie sa se asigure ca respecta cu strictete conditiile mentionate in contractul de prestare servicii inchirieri auto, iar clientul trebuie sa se bucure de beneficiile acestuia si de asemenea, sa intruneasca conditiile contractuale. Continutul contractului de inchiriere si conditiile pe care acesta le impune difera de la agentie la agentie, dar cu toate acestea, in cazul serviciilor de inchirieri auto cu sofer, ele sunt limitate la respectarea duratei contractului. Drept urmare, buna functionare a autoturismului, documentele necesare inchirierii si transportul in siguranta pana la destinatie sunt doar responsabilitatile soferului. Clientului nu-i ramane decat sa admire privelistile oferite de calatorie, sa se odihneasca pe bancheta din spate si sa scape de stresul traficului intens.

Beneficiile serviciilor de inchirieri auto cu sofer

In cazul acestui serviciu, exista numeroase beneficii pe care nu ai cum sa le negijezi. In primul rand, daca alegi sa calatoresti cu masina personala, vei avea parte de costuri diverse, incepand de la inspectiile tehnice periodice si pana la asigurarile obligatorii sau facultative. Mai mult decat atat, pentru a respecta legile aflate in vigoare, autoturismul trebuie sa se afle intr-o stare excelenta, iar starea acesteia sa fie revizuita periodic. In final, toate aceste etape presupun timp pierdut, o resursa pretioasa in zilele noastre si mai ales, in viata unui antreprenor.

Pe de alta parte, daca optezi pentru inchirierea unei masini, nu trebuie sa mai acorzi atentie starii in care se afla vehiculul pentru ca intretinerea si functionarea in parametrii normali devin responsabilitatile companiei si ale soferului care te va conduce la destinatie. De asemenea, documentele necesare inchirierii precum asigurarea sau contractul sunt pregatite in avans de companie, cu scopul de a reduce timpul alocat intregii proceduri. In final, nici accidentele rutiere nu fac parte din responsabilitatea ta deoarece soferul companiei isi va asuma orice decizie privind actiunile sale din trafic.

Serviciul de inchirieri auto cu sofer reprezinta una dintre cele mai intelepte alegeri, tocmai datorita confortului unei calatorii fara griji si a economiilor financiare considerabile care fac parte din bugetul de calatorie. In fond, este o solutie din ce in ce mai accesibila tuturor.