Inchirieri auto de la Aeroport Otopeni - cea mai eficienta si confortabila solutie

Urmeaza sa aterizezi pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si iti este groaza de problema taxi-urilor? Cu siguranta nu esti singura persoana care se confrunta cu aceasta problema, situatia devenind din ce in ce mai delicata in ultimele luni. La mijlocul acestei veri s-a anuntat ca automatele de la care se putea comanda un taxi in Aeroportul Otopeni vor disparea. Si asa s-a si intamplat in cele din urma, toate companiile care aveau asemenea aparate renuntand sa mai preia comenzi de acest tip de la 1 august. Potrivit companiilor in cauza, s-a luat aceasta decizie in semn de protest dupa ce firmele au fost obligate sa achite taxe si pentru perioada in care pe Otopeni nu s-a mai zburat aproape deloc din cauza pandemiei.

Nu este pentru prima data cand apare o astfel de problema la Aeroportul Henri Coanda, o situatie asemanatoare existand si in urma cu doi ani. Din pacate, oamenii au de suferit din aceasta cauza, transportul spre capitala devenind mai complicat in aceste conditii. Multi oameni prefera sa nu apeleze la transportul in comun din dorinta de a castiga timp si de a beneficia de mai mult confort, drept pentru care isi indreapta atentia catre o companie care ofera servicii de rent a car de la aeroport Otopeni, cum este WLC Rent a Car.

Preturile sunt mai mult decat competitive, iar tu te vei putea bucura de planurile pe care le ai fara sa fii nevoit sa iti faci niciun fel de griji!

Inchirieri auto ieftine | WLC.ro

inchirieri auto ieftine

Inchirierea unei masini vine la pachet cu un avantaj extrem de important - mobilitatea. Fie ca esti in concediu, fie ca esti intr-o calatorie de afaceri, o masina iti ofera mult mai multa libertate de miscare. Asadar, iti vei putea organiza programul asa cum iti doresti, fara sa depinzi de orarul mijloacelor de transport in comun. In plus, beneficiezi de o flexibilitate crescuta atunci cand ai o masina la dispozitie. Chiar daca apare o situatie neprevazuta care iti va da peste cap intregul program, cu ajutorul masinii te poti reorganiza din mers.

Grupul WLC Auto are o experienta vasta in acest domeniu, oferind la ora actuala servicii de inchirieri auto ieftine unui numar considerabil de clienti. Masinile inchiriate prin WLC.ro sunt aproape noi si sunt dotate corespunzator pentru fiecare anotimp in parte. Procesul de rezervare a unei masini este extrem de usor, putand fi finalizat online in doar cateva minute. Parcul auto cuprinde peste 37 de modele din toate segmentele de piata, incepand de la masini de oras de dimensiuni mai mici si pana la SUV-uri sau chiar si microbuze 8+1. Totodata, in oferta se gasesc si mai multe modele cu transmisie automata din categoria luxury.

Sursa foto: https://www.pexels.com