Masina de inchiriat ideala pentru o escapada la munte

Daca ti-ai planificat o vacanta la munte, trebuie sa inchiriezi o masina incapatoare, puternica si mai ales, pregatita pentru conditii meteo severe si un drum solicitant. In articolul de azi, te vom ajuta sa identifici masina ideala de inchiriat pentru o escapada la munte. In cazul in care ai ales sa inchiriezi o cabana si ai de parcurs un drum off road, atunci cu siguranta trebuie sa iei in calcul o masina stabila, precum un SUV. In schimb, daca alegi o statiune montana din Romania, atunci masina pe care o vei conduce trebuie sa fie confortabila. Insa, pentru o vacanta la ski, in mod cert, ai nevoie de mult spatiu in care sa-ti depozitezi bagajele si echipamentele de ski, deci varianta ideala este o masina incapatoare.

Iata cateva propuneri de masini ideale pentru o escapada la munte!

Masini confortabile pentru o vacanta la munte

Unul dintre cele mai apreciate modele de masini din flota noastra, datorita confortului pe care il ofera atat soferului, cat si pasagerilor la drum lung, este Skoda Octavia. Acesta se numara printre cele mai stabile modele din gama Skoda si mai mult decat atat, este tot mai apreciat datorita consumului mic la drum lung.

O alta varianta ce se poate incadra perfect in aceasta categorie este Ford Focus SW. Avand in vedere ca masina face parte din clasa break, este ideala pentru drumuri lungi, fiind prevazuta cu pilot automat. De asemenea, sistemul de climatizare ofera confortul termic de care ai nevoie.

Masina perfecta de familie pentru o vacanta la munte

Masina de familie potrivita pe care ti-o recomandam pentru o vacanta la munte este Ford C-Max. Datorita spatiului de care dispune, este ideala mai ales pentru cei mici care isi petrec calatoria pe bancheta din spate si au nevoie de suficient loc pentru odihna sau joaca. Confortul acesteia este o alta caracteristica ce o recomanda ca fiind ideala pentru o vacanta cu familia. Este foarte stabila pe sosea, chiar si pe drumurile greu de parcurs. Mai mult decat atat, scaunele ofera confortul optim astfel incat soferul sa beneficieze de o pozitie relaxanta pe tot parcursul calatoriei.

Masini puternice pentru o escapada la munte

In aceasta categorie se incadreaza perfect masinile SUV. Acestea au cateva caracteristici specifice ce le recomanda ca fiind potrivite pentru o vacanta la munte: caroserie inalta, garda de sol ridicata. Totodata, sunt spatioase si sigure si mai ales stabile atunci cand ai de condus pe teren off road.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre masinile pe care noi le recomandam pentru o escapada la munte, insa poti arunca o privire asupra intregii flote de care dispunem. Cu siguranta vei gasi modelul de masina potrivit pentru inchiriat atunci cand urmeaza sa pornesti intr-o vacanta la munte.