Vacanta in Europa - ce implica serviciul de inchirieri auto pentru strainatate

Fie ca este vorba despre o calatorie in interes de afaceri, fie ca planuiesti o vacanta alaturi de cei dragi, un autoturism va reprezenta intotdeauna un ajutor de nadejde. Printre principalele avantaje ale deplasarii cu masina intr-o calatorie se numara timpul economisit, stabilirea unei rute personalizate in functie de nevoi si dorinte, dar si posibilitatea de a transporta un volum mai mare de bagaje decat in cazul calatoriilor cu avionul.

Daca te afli in cautarea unei companii care sa ofere serviciul de inchirieri auto pentru strainatate, WLC  iti pune la dispozitie o flota de masini impresionanta, din care sa poti alege autoturismul potrivit pentru tine.

Iata ce trebuie sa stii inainte de inchirierea unei masini pentru o calatorie in Europa!

Calatoriile in afara tarii necesita un acord scris al companiei de inchirieri auto pentru strainatate

Mai intai de toate, este necesara intocmirea unui contract de inchiriere in care sa fie specificate conditiile inchirierii, clauzele si obligatiile companiei, dar si ale clientului. Ulterior, trebuie ca firma de inchirieri auto sa ofere un acord in scris prin care mentioneaza faptul ca este de acord cu deplasarea masinii inchiriate in afara tarii. Pentru obtinerea acestui acord, clientul trebuie sa indeplineasca toate conditiile de inchiriere si sa prezinte actele necesare.

Unde poti circula cu masina inchiriata

Inainte de stabilirea destinatiei, trebuie sa iei in considerare faptul ca masinile din flota WLC pot fi inchiriate doar pentru calatoriile desfasurate in statele care fac parte din Uniunea Europeana.

Inchirierile auto pentru strainatate se realizeaza pe baza unei garantii

Inchirierea pe baza de garantie este o conditie care se aplica atat pentru calatoriile in interiorul tarii, cat si pentru calatoriile in strainatate. Important de retinut este faptul ca valoarea garantiei variaza in functie de modelul autoturismului inchiriat. Atunci cand masina este inapoiata companiei de inchirieri auto in aceleasi conditii in care a fost preluata, suma va fi restituita integral.

Inchirieri auto pentru strainatate – ce beneficii iti aduce acest serviciu

Asadar, o calatorie cu masina inchiriata, indiferent ca este realizata in scop profesional sau recreativ, nu poate aduce decat beneficii. Descopera flota de masini WLC, alege autoturismul potrivit si porneste la drum!