Volkswagen Romania propune un abonament lunar pentru SUV-ul T-Roc

Volkswagen Romania a lansat in vara acestui an un serviciu destul de interesant dedicat celor care prefera sa inchirieze o masina in defavoarea ideii de a o cumpara. Mai exact, vorbim despre un abonament lunar in valoare de 369 de euro pentru modelul Volkswagen T-Roc. Abonamentul include asigurare Casco, revizii gratuite si un set de pneuri de iarna cu spatiu de depozitare. Evident, pretul nu este unul chiar foarte mic, noul serviciu al constructorului german nefiind probabil chiar pe placul celor care sunt in cautarea unor servicii de inchirieri auto ieftine.

Abonamentul lunar pe care il propun cei de la Volkswagen vine la pachet cu cateva avantaje importante pentru cei care vor sa apeleze la aceasta varianta. Asa cum spuneam si in randurile anterioare, asigurarea Casco si vizitele la service sunt incluse in acest abonament lunar. Costul abonamentului este fix, clientul nefiind obligat sa plateasca niciun fel de avans. Totodata, exista marele avantaj pentru client de a nu fi nevoit sa se ocupe de inmatricularea masinii sau de vanzarea ulterioara a acesteia. In aceste conditii, putem spune ca toate beneficiile asociate cu utilizarea propriu-zisa a masinii sunt incluse.

Abonamentul in valoare de 369 de euro pentru Volkswagen T-Roc presupune modelul echipat din punct de vedere tehnic cu unitatea de motorizare TSI pe benzina, cu capacitate de 1.0 litri si capabila sa dezvolte 115 cai putere. Totodata, mai trebuie sa spunem ca modelul despre care vorbim beneficiaza de tot ceea ce este inclus in echiparea Base. In acest pachet sunt incluse urmatoarele dotari: aer conditionat automat Climatronic, pachet de lumini, faruri ceata, sistem monitorizare pneuri, computer de bord Plus, cotiera centrala fata, geamuri electrice fata si spate, pachet de iarna cu scaune incalzite, sistem multimedia cu bluetooth cu display TFT de 16.5 cm, inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite si 6 airbag-uri.

Reprezentantii Volkswagen Romania sustin ca acest program de tip leasing a fost gandit astfel incat sa vina in intampinarea clientilor care isi doresc sa nu aiba niciun fel de batai de cap cu privire la masina pe care o conduc. In plus, daca inchiriezi masina pentru o perioada de doi ani, iar mai apoi alegi sa iti prelungesti abonamentul, VW Romania iti va inlocui masina cu ultima versiune disponibila la acel moment. Nu in ultimul rand, mai trebuie spus ca abonamentul despre care am vorbit pana acum mai presupune si un rulaj de 15.000 de kilometri pe an.

Inchirieri auto ieftine | inchirieri auto in Bucuresti | WLC.ro

inchirieri auto ieftine

Daca o asemenea oferta nu iti pare prea avantajoasa, trebuie sa stii ca WLC Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti la preturi extrem de bune. Gama de modele disponibila este una destul de larga, continand modele din diferite segmente auto, incepand de la masini economice sau de oras si pana la SUV-uri, masini luxury sau microbuze 8+1. Asadar, in functie de nevoile pe care le ai la momentul inchirierii masinii iti vei putea alege modelul perfect pentru tine si pentru calatoria ta! Serviciile oferite se pliaza atat pe cerintele persoanelor fizice, cat si firmelor care opteaza pentru leasing operational sau pentru inchirieri pe termen lung.

Sursa foto: https://pixabay.com