Inchirierea unei masini de familie - cea mai buna alegere pentru o vacanta reusita

Vacanta de vara reprezinta una dintre cele mai asteptate perioade ale anului, iar calatoriile alaturi de familie reprezinta o experienta speciala. In majoritatea cazurilor, acestea trebuie planificate din timp si organizate pana la cel mai mic detaliu, incepand de la impachetarea bagajelor si pana la stabilirea traseului.

Pentru ca intreaga familie sa se bucure de o vacanta reusita, confortul trebuie sa fie asigurat. Drept urmare, alegerea unei masini potrivite este extrem de importanta. In acest articol vei descoperi cateva modele de masini care corespund nevoilor unei familii atunci cand se afla departe de casa, dar si cateva sfaturi utile!

Criterii pe care sa le iei in considerare atunci cand apelezi la serviciul de inchirieri masini de familie

Printre cele mai importante criterii pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand urmeaza sa apelezi la serviciul de inchirieri auto de familie sunt:

Inchiriere SUV - o alegere mai mult decat inspirata

Este deja cunoscut faptul ca SUV-ul se numara printre cele mai spatioase masini, atat in privinta portbagajului, cat si in privinta spatiului destinat calatorilor. Mai mult decat atat, este potrivit pentru cei care adora drumetiile si au nevoie de o masina 4x4. La WLC Rent A Car gasesti o multime de astfel de masini din care poti alege.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care ai putea sa le faci atunci cand pornesti la drum alaturi de familie. Masina dispune de 5 locuri, astfel ca toti membrii familiei vor beneficia de confort pe tot parcursul calatoriei. De asemenea, este prevazut cu un portbagaj generos pentru bagaje mari, iar compartimentele aflate pe portiere permit depozitarea snack-urilor si a bauturilor.

Masina break - mai mult spatiu, mai mult confort

Majoritatea familiilor aleg sa inchirieze masini din aceasta clasa tocmai datorita dimensiunii mari a portbagajului si a spatiului incapator destinat calatorilor. Masinile break sunt potrivite pentru o familie alcatuita din 4-5 membri. Atunci cand calatoresti cu ajutorul unei masini de acest tip nu trebuie sa te mai gandesti la imposibilitatea de a lua mai multe bagaje. Printre ofertele WLC se regaseste modelul Opel Insignia SW, cutie de viteza automata, cu 5 locuri pentru pasageri si 5 pentru bagaje. De asemenea, poti opta si pentru un Ford Focus SW Automat, o masina cu un pret accesibil pentru inchiriere.

Inchiriere VAN - pentru familii numeroase 

Familia ta este numeroasa? Atunci o masina VAN este solutia pentru vacanta de vara! Prevazute cu locuri suplimentare, masinile VAN reprezinta cea mai buna optiune pentru a petrece o vacanta de neuitat cu intreaga familie. Mai mult decat atat, pentru ca dispun de spatiu generos, poti alege ca acesta sa fie folosit pentru bagaje sau pentru calatori. Fara grija spatiului, confort asigurat!

WLC Rent A Car iti pune la dispozitie servicii de inchiere Mercedes Vito, Ford Transit, Renault Trafic si multe altele.

Siguranta si confortul trebuie sa fie pe primul plan atunci cand pleci in vacanta alaturi de familia ta! Alege o masina potrivita si bucura-te de momente unice! Relaxare placuta!